Profa de sport, scoasă de la morgă de mama celui care a ucis-o

Ultima actualizare:

    Elevii dela Colegiul “Remus Răduleţ” şi-au condus profesoara pe ultimul drum
Elevii dela Colegiul “Remus Răduleţ” şi-au condus profesoara pe ultimul drum

Iubită de colegi şi de elevi, profesoara de sport Viorica Borzoş a fost înmormântată vineri (20 mai) din mila acestora. Sfârşitul tragic al femeii ucise în urmă cu 13 zile şi abandonate apoi pe Transfăgărăşan a impresionat o ţară întreagă.

Într-o mare de flori a fost condusă pe ultimul drum, vineri după-amiază, Viorica Borzoş (61 de ani). Aproximativ 100 de oameni - profesori, elevi, prieteni au venit din toată ţara la Braşov. Trupul dascălului a zăcut la morgă 10 zile după ce a fost găsit aruncat pe Transfăgărăşan.

Deşi colegii s-au oferit să se ocupe de funeralii, numai o rudă putea ridica certificatul de deces. Cum singura rudă responsabilă, în afara mătuşii de 98 de ani, era nimeni alta decât mama nepotului ucigaş, iată că aceasta a semnat actele necesare înmormântării creştineşti a Vioricăi. Femeia ar fi vrut să se ocupe şi în continuare de ceremonie şi ar fi vrut s-o îngroape la Bran, unde se află mormintele familiei, dar prietenii profesoarei au cumpărat un loc de veci în Braşov, într-un cimitir aflat la 10 minute de şcoala unde femeia a predat timp de mai bine de 20 de ani. Semn că a fost una dintre cele mai iubite profesoare, elevii Vioricăi au aşezat la intrarea în şcoală un panou pe care fiecare a scris mesaje de adio. Mătuşa pe care Viorica a îngrijit-o până în ultima clipă nu a fost prezentă la înmormântare. Este încă în spital şi va fi preluată, cel mai probabil, de mama şi soţia nepotului acuzat de crimă. Bărbatul o ameninţase de mai multe ori pe profesoară, supărat că bătrâna de 98 de ani voia să-i lase ei averea, estimată la peste 300.000 de euro. 

Nepotul a fost arestat pentru 30 de zile

Mircea Eduard Borzoş, nepotul profesorei, a fost arestat pentru 30 de zile ieri noapte după ce i-a expirat mandatul de reţinere. Procurorii i-au convins pe judecătorii că au probe serioase împotriva bărbatului de 33 de ani, originar din Zărneşti. Două probe sunt relevante: apelurile telefonice pe care acesta le-a dat din zona Transfăgărăşanului şi adidaşii pe care-i purtase în noaptea crimei găsiţi în bagaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net