Profesoara din Braşov găsită moartă pe Transfăgărăşan, abandonată de rude

Ultima actualizare:

    † Viorica Borzoş era extrem de apreciată de elevii săi
† Viorica Borzoş era extrem de apreciată de elevii săi

O profesoară din Braşov a fost ucisă cu sânge rece, iar trupul ei plin de lovituri a fost găsit pe Transfăgărăşan, abandonat la marginea şoselei. Trupul Vioricăi Borzaş e de o săptămână la morga din Sibiu, iar până acum nicio rudă nu a venit să facă pregătiri pentru înmormântare. Colegii profesoarei sunt dispuşi să se ocupe de toate aranjamentele necesare şi să suporte toate cheltuielile.

Viorica Borzoş lucra de 20 de ani la Colegiul Remus Răduleţ din Braşov unde era profesor de sport. A fost văzut ultima dată în viaţă duminică trecută la un concert în Piaţa Sfatului. Era, se pare, însoţită de un bărbat. A doua zi, respectiv luni 9 mai, trupul ei a fost găsit într-o parcare de la marginea Transfăgărăşanului în judeţul Sibiu, scrie adevarul.ro.

Femeia era îmbrăcată şi avea bijuteriile aupra ei, semn că jaful nu a fost mobilul posibilei crimei. Anchetatorii bănuiesc că profesoara a fost ucisă în altă parte şi apoi trupul ei a fost aruncat pe marginea drumului. Potrivit procurorilor din Sibiu, ancheta este în stadiu incipient şi deocamdată nu a fost reţinut niciun suspect.

Colegii profesoarei sunt dispuşi să se ocupe ei de înmormântare. Viorica Borzoş era foarte iubită şi apreciată atât de elevi, cât şi de colegi. Potrivit Directorului Colegiului Remus Răduleţ, Sorin Buksa, s-a găsit deja un loc de veci, iar colegii vor suporta cheltuielile necesare înmormântării. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net