Profesoara şi «iubitul» elev, selfie în pat. Ce spune Inspectoratul şcolar de acest caz

Ultima actualizare:
Fotografia celor doi, publicată de tânărul de 17 ani
Fotografia celor doi, publicată de tânărul de 17 ani

Zilele acestea presa a dezvăluit o relaţie nepotrivită dintre o profesoară de franceză din Timiş şi elevul său minor. Profesoara a recunoscut relaţia, a categorisit-o ca fiind una de prietenie la care ea nu va renunţa.

Scandalul izbucnit la liceul «Traian Vuia» din Făget după dezvăluirea relaţiei de prietenie dintre profesoara de franceză, Alexandra Minescu, şi un elev de-al ei în vârstă de 17 ani ia amploare. Acest lucru s-a întâmplat după ce tânărul a postat un selfie cu profesoara lui făcut în patul din camera sa. Fotografia a fost publicată de cei de la cetăţeanul.ro înainte ca pagina de Facebook pe care a fost iniţial prezentată să fie dezactivată.


    Fotografia celor doi, publicată de tânărul de 17 aniFoto: ProTV
Fotografia celor doi, publicată de tânărul de 17 aniFoto: ProTV

Mama tânărului neagă orice relaţie spunând că familiile profesoarei şi ale elevului sunt apropiate de foarte mult timp, iar între cei doi este doar o relaţie de amiciţie. „Noi suntem prieteni de familie de foarte mulţi ani. Băiatul meu are 17 ani jumătate şi Alexandra are 24 de ani. Noi, ca părinţi, niciodată nu ne-am gândit că se va ajunge la o asemenea prostie. Totul este o făcătură. Cineva vrea să-i facă rău Alexandrei, prin toate mijloacele. Faptul că ei au stat pe o bancă în parc nu arată nimic. Alexandra este o fată liniştită, la şcoală foarte mulţi copii o plac şi o respectă. Singura fată care s-a simţit ofensată a fost chiar fosta iubită a fiului meu. Eu, ca mamă, sunt convinsă că nu e nimic între ei. Doar o relaţie de prietenie”, a spus femeia, la Pro TV.

simeon stalpnicul png

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Timiş a declanşat o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat la Făget. „Ştiu că a fost consiliul de administraţie, convocat în şedinţă extraordinară, ca dumnealor să constituie o comisie de cercetare disciplinară. Această comisie, sigur că toate faptele care nu ştim dacă se verifică sau nu, ştim doar că sunt nişte fapte care ne-au fost aduse la cunoştinţă, această comisie cercetează dacă se verifică sau nu se verifică. Dacă se verifică cele aduse la cunoştinţă de către presă, este un lucru neplăcut, un lucru care în mod evident va fi sancţionat, dar până la proba contrarie îi acordăm prezumţia de nevinovăţie”, a declarat, pentru Cetăţeanul, Aura Danielescu, inspector general ISJ Timiş. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net