Profesoara ucigaşă ascundea 100.000 de lei printre gunoaie

Ultima actualizare:
Aceştia sunt banii găsiţi în  garsoniera plină de  gunoaie a familiei Zaharia
Aceştia sunt banii găsiţi în garsoniera plină de gunoaie a familiei Zaharia

Crima din Roman continuă să-i îngrozească chiar şi pe anchetatori. Aceştia au găsit în casa soţiilor Zaharia, din Roman un munte de gunoaie, iar, printre ele, 100.000 de lei. Femeia care şi-a ucis şi tranşat soţul spune că nu-şi aminteşte nimic din ziua crimei.

Ana şi Gheorghe Zaharia locuiau pe strada Mihai Viteazu din Roman. De luni noapte, când femeia de 64 de ani a fost prinsă de poliţişti cu trei trei saci în care căra membrele tranşate ale soţului său, vecinii sunt îngroziţi. Aceştia povestesc că cei doi soţi se comportau foarte ciudat. Plecau de acasă şi căutau prin gunoaie. Aduceau tot felul de obiecte vechi acasă.


    Aceştia sunt banii găsiţi în  garsoniera plină de  gunoaie a familiei Zaharia
Aceştia sunt banii găsiţi în garsoniera plină de gunoaie a familiei Zaharia

„Îi vedeam pe stradă, ea mergea înainte şi el în spate, exact ca un căţel”, a povestit, pentru bzi.ro, Enache Turcu, un vecin al familiei Zaharia. După descoperirea crimei şi arestarea femeii, anchetatorii au mers la garsoniera celor doi.

Au găsit un munte de gunoaie aici, iar, printre acestea, 100.000 de lei, bani care, se pare, provin din vânzarea unei proprietăţi. Vecinilor nu le-a venit să creadă când au auzit de suma găsită, mai ales, că cei doi trăiau în mizerie.

Oamenii mai spun că Gheorghe Zaharia (69 de ani), colonel în rezervă, s-a schimbat după ce s-a căsătorit cu Ana, în urmă cu 13 ani. Dintr-un om sociabil şi vesel s-a transformat într-un ursuz, căruia soţia nu-i mai dădea voie să vorbească cu nimeni.

Sora bărbatului a mărturisit că nici ea n-a mai vorbit cu fratele său de un an, deoarece soţia îi luase chiar şi telefonul. În plus, ea a spus că Ana Zaharia ar mai fi vrut să-şi omoare o dată soţul, din cauză că acestuia îi plăceau băutura şi femeile. Anchetatorilor le va fi, însă, destul de greu să desluşească acest caz, întrucât Ana Zaharia nu recunoaşte nimic. Ea spune că, în timp ce se afla în autobuzul care o ducea de la Roman la Târgu Frumos, a aţipit, iar, când s-a trezit a găsit lângă ea trei saci din plastic în care se aflau bucăţi din trupul soţului său, fără organe şi penis.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net