Profesor acuzat că pipăie eleve: „Ne întreabă dacă ne spălăm la zonele intime”

Ultima actualizare:

    Un profesor de la o cșoală din Alba Iulia e acuzat de gesturi și vocabular obscen
Un profesor de la o cșoală din Alba Iulia e acuzat de gesturi și vocabular obscen

Un profesor de educație fizică de la o școală din Alba Iulia este acuzat de elevi că le pipăie pe fete în zone nepermise și le vorbește obscen. Profesorul a și avut probleme cu legea după ce ar fi lovit mai mulți copii de clasa a II-a, dar s-a aflat doar sub supraveghere și s-a întors ca titular la catedră.

Dacă se dovedesc adevărate acuzațiile, profesorul de la Şcoala Gimnazială „Vasile Goldiş” din Alba Iulia, riscă să fie dat afară definitiv din învățământ. Gesturile neconforme ale profesorului au ieșit la iveală după ce fetele în cauză s-au plând părinților de ce au pățit la școală.

„M-am accidentat la picior, iar acesta mi-a pus mâna pe fund. Şi m-am mai accidentat o dată la spate, iar acesta mă pipăia pe picioare şi efectiv îmi strângea picioarele şi făcea ca un fel de semne obscene. Şi nu înţeleg de ce. La fetele din clasă se întâmplă de multe ori să mai pună mâna pe orice parte a corpului pe care nu ar fi ok să pună mâna şi ne pune întrebări intime la care noi nu răspundem. Dacă ne spălăm la ..zonele intime şi dacă ...nu ştiu, de câte ori o facem”, spune o elevă care și-a păstrat identitatea anonimă.

Profesorul a răspuns și câtorva întrebări unui reporter Digi24, dar spune că doar 10% dintre acuzații "au ceva, un pic de adevăr în ele": "Partea de adevăr este că m-am apropiat de o elevă ca şi o felicitare...a fost bolnavă o vreme, pe urmă a venit la oră şi mi-a zis că poate să facă educaţie fizică şi atunci i-am pus mâna pe umăr şi i-am zis: bravo”.

În urmă cu șase ani, el a mai fost acuzat că ar fi bătut niște copii de clasa a doua: "A mai avut în 2012 o condamnare pentru lovirea unor copii, zice el corecţie cu mătura, care s-a soldat cu un dosar penal şi cu o condamnare de 4 luni cu suspendare. A avut doi ani de supraveghere în care nu a mai făcut nimic, drept urmare i s-a ridicat pedeapsa şi a avut dreptul de a profesa în continuare”, a povestit Ramona Popa, directorul școlii.

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net