Profesor universitar, prins după 18 ani de la crimă!

Ultima actualizare:
Presa vremii a relatat pe larg despre oribila crimă
Presa vremii a relatat pe larg despre oribila crimă

Nu a reuşit să scape! Autorul unei crime care a îngrozit România în urmă cu 18 ani a ajuns, marţi (8 martie), după gratii. Bărbatul, care este profesor universitar, era bănuit încă de atunci că a omorât cu bestialitate o profesoară de chineză, într-o garsonieră din Bucureşti.

18 ani fără remuşcări şi fără griji. Aşa a trăit din 1998 până acum Dan Păcurariu (55 de ani), un profesor universitar din Capitală. Marţi însă, toţi cei care l-au cunoscut, şi până şi el, au fost şocaţi de acuzaţiile care i se aduc. O crimă comisă în vara anului 1998, a cărei victimă a fost Mihaela Fulga, o profesoară de chineză, de 30 de ani. Tânăra a fost ucisă cu sânge rece în garsoniera în care stătea cu chirie, din Bulevardul Liviu Rebreanu. Trupul neînsufleţit al femeii a fost descoperit  pe pat, în stare de putrefacţie, după ce vecinii au fost deranjaţi de mirosul greu de suportat care venea din locuinţa respectivă. Mihaela Fulga fusese ucisă cu un ciocan pentru şniţele, având mai multe lovituri la picioare şi cap. Criminalul dispăruse însă fără urmă, după ce a încercat să simuleze un jaf, luând din geanta tinerei buletinul, un telefon şi nişte bijuterii. Nici rudele Mihaelei, şi nici anchetatorii, nu au crezut încă de la început în această variantă. Toate pistele duceau spre bărbatul care făcuse o obsesie pentru tânăra profesoară.

Dan Păcurariu era cel care îşi dorea nespus să aibă o relaţie cu Mihaela şi o teroriza cu mesaje. Rudele ei spuneau că bărbatul insista şi îi băga mereu bileţele pe sub uşa garsonierei pentru a o convinge pe femeie să-l accepte din nou în viaţa ei. El ar fi fost văzut sunând insistent la uşa Mihaelei, chiar cu câteva zile înainte ca aceasta să fie găsită fără suflare. Nu au existat însă atunci probe suficiente pentru a-l acuza de odioasa crimă. Aşa că Dan Păcurariu şi-a văzut liniştit de viaţa lui, mai ales că anii treceau fără ca poliţiştii să-i bată la uşă. Ieri, însă a avut un şoc. A fost dus la Serviciul Omoruri şi audiat ore întregi. Pus în faţa probelor strânse de anchetatori în toţi aceşti ani, bărbatul tot nu şi-ar fi recunoscut fapta. El a fost însă reţinut 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.


    Presa vremii a relatat pe larg despre oribila crimă
Presa vremii a relatat pe larg despre oribila crimă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net