Profesorul care s-a împuşcat era acuzat că a făcut sex cu o elevă

Ultima actualizare:

    Proful de 42 de ani s-a împuşcat vineri
Proful de 42 de ani s-a împuşcat vineri

Emil Daniel Zamfira (42 de ani), profesorul de limba română din comuna prahoveană Cornu, care s-a sinucis, vineri, cu arma de vânătoare, avea dosar penal pentru act sexual cu un minor.

Victima bărbatului și cea care a depus plângere la Poliție, este elevă la Școala Generală “Cristea Stănescu” din Cornu, acolo unde preda profesorul sinucigaș.Surse apropiate anchetei au precizat că plângerea a fost depusă de părinții adolescentei A.G., elevă în clasa a VIII-a, imediat după începerea noului an școlar, la Poliția din Breaza, unde locuia Zamfira.

Polițiștii nu au reușit să facă cercetări în acest caz și asta pentru că la doar o zi după ce a fost sesizată Poliția, profesorul și-a pus capăt zilelor, cel mai probabil după ce a aflat că urma să fie audiat, informează adevarul.ro. Zamfira nu era acuzat şi de viol, pentru că eleva care l-a reclamat ulterior ar fi acceptat să întrețină relații sexuale.

Există suspiciuni că profesorul de română le seducea pe tinere sau, din contră, le promitea note mari, de 9 și 10, dacă răspundeau la avansuri și nota 2 dacă îl refuzau. Aceleași surse au precizat că în cauză erau suspiciuni că profesorul făcuse mai multe victime în rândul adolescentelor din Breaza și Cornu, dar la Poliție nu există decât o singură plângere în acest sens.

La școala din Cornu unde a predat Emil Zamfira, atât profesorii cât și elevii sunt în stare de șoc. Raluca Stanciu, directorul unității de învățământ, a precizat că la nivelul instituției pe care o conduce nu există nici o reclamație legată de atitudinea necuviincioasă a profesorului. Cert e că presupusa victimă nu a mai venit la cursuri de vinerea trecută, zi în care profesorul ei de română s-a sinucis.


    Raluca Stanciu, directorul şcolii din Cornu, unde preda Zamfira
Raluca Stanciu, directorul şcolii din Cornu, unde preda Zamfira

Emil Zamfira (42 de ani) a fost găsit mort, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în locuința sa din Breaza. Tatăl său a fost cel care a făcut descoperirea macabră, iar lângă cadavrul bărbatului a fost găsită arma sa de vânătoare și un bilet de adio.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net