Profesorul criminal, arestat după ce 18 ani a scăpat

Ultima actualizare:

    Profesorul universitar Dan Păcurariu a fost ridicat ieri de acasă, încătuşat, şi dus la închisoare
Profesorul universitar Dan Păcurariu a fost ridicat ieri de acasă, încătuşat, şi dus la închisoare

Nu a scăpat de puşcărie! Profesorul universitar Dan Păcurariu, acuzat că în urmă cu 18 ani şi-a ucis iubita, a fost încătuşat ieri şi trimis după gratii. Şi asta după ce judecătorii au fost de acord cu cererea procurorilor de a-l aresta cel puţin pentru următoarele 30 de zile.

Nouă zile în libertate, doar de atât s-a putut bucura Dan Păcurariu (55 de ani), profesorul universitar acuzat că şi-a ucis cu bestialitate iubita în urmă cu 18 ani. El a petrecut noaptea de 8 spre 9 martie după gratii, însă reuşise să iasă sub control judiciar şi spera să scape definitiv de puşcărie pentru că, susţine el, este nevinovat.

“Este un coşmar ce mi se întâmplă. Nu au probe împotriva mea, că nu ai cum să ai probe la ceva ce nu există. Şi, cu toate astea, am petrecut noaptea în arest. Dar sunt nevinovat. Recunosc, am cunoscut-o pe tânăra aceea. Am fost împreună o vreme. Dar o iubeam, nu i-aş fi făcut rău pentru nimic în lume”, a declarat în exclusivitate pentru Click! profesorul Dan Păcurariu, atunci când s-a întors acasă. 

În ciuda argumentelor acestuia, a alibiului pe care şi l-ar fi făcut pentru a scăpa de orice legătură cu moartea profesoarei de chineză Mihaela Fulga, procurorii nu au vrut însă să-l lase în libertate. Mai ales că la dosarul la care s-a lucrat atâţia ani ar fi probe care i-ar dovedi fără nici un dubiu vinovăţia. „De notat este faptul că acest alibi a fost încă de la început susţinut de către tatăl inculpatului, rector al Universităţii Hyperion, persoană influentă la vremea respectivă, acesta susţinând în mod nereal că inculpatul şi-ar fi petrecut întreaga seară acasă, împreună cu părinţii, sărbătorind aniversarea căsătoriei lor“, se precizează în documentele anchetatorilor, potrivit adevărul.ro. 

Mai mult,  Păcurariu s-ar fi dat  singur de gol. Chiar în seara în care a fost descoperit cadavrul profesoarei, el şi-ar fi anunţat iubita oficială de la acea vreme că Mihaela Fulga fusese ucisă. Numai că ar fi făcut greşeala să-i spună cu câteva ore înainte ca victima să fie găsită moartă în casă. Aşa că ieri, când s-a judecat contestaţia procurorilor,  magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au fost de acord ca Dan Păcurariu să fie arestat preventiv. Profesorul riscă până la 25 de ani de închisoare.

Mihaela Fulga avea 30  de ani când a fost ucisă
Mihaela Fulga avea 30 de ani când a fost ucisă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net