«Proful violator» i-a cerut iertare tatălui elevei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Întâlnire de gradul zero, ieri, pe houl Judecătoriei Sectorului 1.

La noul procesul în care Dan Octavian Vişan este acuzat de raport sexual cu o elevă, fostul prof de sport de la "Jean Monnet" a stat de vorbă cu tatăl fetei.

Programat pentru ora prânzului, procesul a început cu două ore întârziere. Cu puţin timp înainte, şi-a făcut aparţia la judecătorie şi eleva, Oana R., acum în vârstă de 18 ani, încadrată mai ceva ca o vedetă de şase gorile angajate de tatăl ei.

Constantin Racoviţă şi-a însoţit fata, ieri, la proces. Oana a fost încadratăde şase bodyguarzi

simeon stalpnicul png

Procesul a durat foarte puţin, avocaţii lui Dan Vişan obţinând încă o amânare de o lună, pentru ca profesorul să meargă la Mânăstirea Văratec. Pe holul judecătoriei, însă, a avut loc o întâlnire la care nimeni nu se aştepta.

Omul de afaceri din Galaţi, Constantin Racoviţă, tatăl fetei, l-a aşteptat şi a avut un scurt dialog cu tânărul de 27 de ani. "Ai spus că eu şi fata mea nu te privim în ochi. Uite acum mă uit la tine", i-a spus nervos bărbatul. Vizibil intimidat, profesorul Vişan i-a răspuns mai mult în şoaptă că vrea să-şi ceară iertare şi să-i strângă mâna.

"Cum să-mi strângi tu mie mâna? Poate să mă strângi de gât. Te rog lasă-mi fata în pace că şi aşa i-ai făcut destul de mult rău. Nu o mai teroriza", i-a replicat imediat tatăl Oanei.

Incidentul care i-a adus la judecată s-a petrecut la sfârşitul lunii octombrie 2011, când un grup de elevi au organizat o excursie la Predeal. Atunci între profesorul Vişan şi eleva lui, de 17 ani şi 11 luni, au avut loc raporturi sexual. Fata l-a reclamat la Poliţie pentru viol imediat ce a ajuns în Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net