Prognoza meteo, 15 septembrie. Vremea în București și țară

Ultima actualizare:

    Deși suntem la mijlocul lui septembrie, avem parte de temperaturi de varăSursa foto: Pixabay
Deși suntem la mijlocul lui septembrie, avem parte de temperaturi de varăSursa foto: Pixabay

Prognoza meteo pentru marți, 15 septembrie, vine cu vești bune, căci vara nu se lasă dusă și încă ne mai oferă vreme frumoasă, însorită și caldă. Iată cum va fi vremea azi în București și în țară!

Astăzi, 15 septembrie, vom avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi ridicate, care vor atinge maxime de 30 de grade în aproape întreaga țară. Cerul va fi senin și doar pe la munte s-ar putea să apară câțiva nori.

Dimineața, în depresiuni au fost condiții de ceață. Însă, în restul țării, azi vom avea mult soare, un vânt mai insistent în ținuturile sudice și maxime de la 24 de grade pe litoral, până la 32 de grade în vest și în sud-vest.

Vremea în Dobrogea și Bărăgan

În zona Dobrogei și a Bărăganului, atmosfera se menține însorită. Vântul va fi mai insistent, în special pe litoral, unde se vor înregistra temperaturi de până la 25-26 grade Celsius. În Bărăgan în schimb, va fi mult mai cald și vom avea temperaturi cu maxime de până la 30 de grade. 

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo: Un val de aer rece loveşte România. Cât ne mai bucurăm de vremea frumoasă

Vremea în Moldova

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, vom avea vreme frumoasă, cer curat și temperaturi de vară ce vor atinge 30...31 de grade.Soare și vreme caldă avem și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina. Aici, temperaturile mai câștigă un grad, două față de ziua trecută și ajung pe la 31 de grade și doar pe la munte s-ar putea să apară câțiva nori.

Vremea în Transilvania și Maramureș

Se face foarte cald și în nordul Transilvaniei și în Maramureș. Temperaturile urcă până la 30...31 de grade - valori mai potrivite pentru miezul verii; cerul se păstrează curat, fără nori, iar vântul este slab și moderat. Și în ținuturile vestice va fi vară în toată regula: mult soare, vânt domol și maxime de 31...32 de grade, la umbră. În Transilvania, soarele încălzește treptat atmosfera și după o dimineață mai răcoroasă, cu ceață în depresiuni, amiaza ne-aduce chiar și 31 de grade în vestul provinciei, potrivit stirileprotv.ro

Oltenia

Vara continuă și în zona Olteniei, pe unde ne-așteaptă încă o zi însorită și o amiază călduroasă, cu până la 32 de grade în termometre. Vântul mai agită puțin atmosfera.

În ținuturile sudice avem tot vreme caldă, cer senin și un vânt destul de activ. Temperaturile ajung pe la 31 de grade în Lunca Dunării.

Vremea în București

În București ne-așteaptă încă o zi însorită, cu temperaturi ridicate, un pic de vânt ș în jur de 30 de grade la amiază. Presiunea atmosferică este în ușoară scădere, iar la noapte temperatura coboară până la 16 grade în centru și 14 grade la periferie.

Prognoza meteo la munte

La munte continuă vremea frumoasă. Norii apar destul de rar, iar vântul mai are unele intensificări în zonele de creastă. Dimineața este răcoare, dar peste zi temperaturile ajung la valori foarte plăcute, mai ridicate decât ar fi normal.

Vremea pe Litoral

Prognoza meteo pentru ziua de 15 septembrie anunță temperaturi plăcute și la malul mării. Pe Litoral o să fie cald pentru mijlocul lunii septembrie. Maximele urcă azi până la 26, poate 27 de grade; atmosfera se menține însorită; doar vântul mai are intensificări trecătoare. Apa marii va avea 23...24 de grade.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net