Prognoza meteo pe patru săptămâni. Cum va fi vremea până la 26 aprilie

Ultima actualizare:

    După un martie înzăpezit, în luna aprilie vine cu adevărat primăvara
După un martie înzăpezit, în luna aprilie vine cu adevărat primăvara

Prognoza meteo pe patru săptămâni vine cu vești bune, căcimeteorologii anunță o încălzire semnificativă a vremii, cu mult soare și fără ploi. Specialiștii estimează că vremea se va încălzi în următoarea lună, iar temperaturile vor fi apropiate de media perioadei, cu excepția săptămânii 05-12 aprilie, când vor fi mai ridicate decât în mod normal. Va ploua însă mai puțin decât media ultimilor ani.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Ne așteaptă o vreme frumoasă 

În sfârșit putem spune că a venit primăvara! Luna aprilie se anunță frumoasă, cu mult soare și ploi puține. Temperaturile vor crește dar nu foarte brusc și vor exista perioade în care temperatura va suferi oscilații. 

Săptămâna 29 martie - 5 aprilie

În săptămâna 29 martie-5 aprilie, valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, transmite ANM. Va ploua mai puțin decât de obicei în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane din vestul și sud-vestul teritoriului.

Săptămâna 5-12 aprilie

Pentru săptămâna 05-12 aprilie, meteorologii estimează că temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare, în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile nord-vestice, unde acestea vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 12-19 aprilie

În săptămâna 12-19 aprilie, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de

cele normale pentru această perioadă a anului la nivelul întregii țări. Și în acest interval va ploua mai puțin decât de obicei, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 19-27 aprilie

Pentru ultima săptămână a intervalului, 19-26 aprilie, valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net