Prognoza meteo pe patru săptămâni. Cum va fi vremea până la 5 iulie

Ultima actualizare:

    Prima lună de vară va fi mai răcoroasă decât în mod obișnuit
Prima lună de vară va fi mai răcoroasă decât în mod obișnuit

Meteorologii au emis prognoza meteo pe patru săptămâni, iar vremea până la 5 iulie va fi mai rece decât în mod normal pentru această dată din calendar. În ceea ce privește ploile, aceste vor cădea local, în fiecare sătămână fiind vizate alte regiuni.

Vara debutează cu vreme instabilă, temperaturi mai scăzute și ploi, iar prognoza pe întreaga lună nu este deloc una încurajatoare. Prin urmare, potrivit estimărilor, vom avea parte de o primă lună de vară mai rece decât în mod obișnuit. Se pare că sezonul cald își va intra în drepturi depline abia din luna iulie.

Săptămâna 07.06.2021 – 14.06.2021

Valorile termice se vor situa ușor sub cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-vestice, în zona Carpaților Meridionali, dar și în zona Dobrogei, iar în vestul, nord-vestul și în centrul teritoriului va fi deficitar. În rest, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 14.06.2021 – 21.06.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 21.06.2021 – 28.06.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă, va fi local excedentar în jumătatea nordică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 28.06.2021 – 05.07.2021

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net