Prognoza meteo pentru august 2020. Cum va fi vremea în ultima lună de vară

Ultima actualizare:

    În luna august vom avea parte de zile frumoase și temperaturi ridicate
În luna august vom avea parte de zile frumoase și temperaturi ridicate

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna august 2020, iar vremea se anunță călduroasă mai ales în zona de sud-est a țării. Vom avea parte de temperaturi ridicate, iar ploile, până spre sfârșitul lunii, ne vor ocoli.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru luna august, iar veștile sunt bune mai ales pentrucei care pleacă îna ceastă perioadă în concediu. Vor avea partede cășdură, de soare și vreme frumoasă!

Vremea până pe 3 august: Secetă mare în sud vest

Până pe 3 august, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în regiunile extracarpatice, dar mai ales în sud-est, iar în restul teritoriului temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sud-vestice. 

Săptămâna 3-10 august: Temperaturi ridicate în sud-est

Între 3 şi 10 august, temperatura aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile sudice, estice, dar mai ales în cele sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sudice şi sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. 

Săptămâna 10-17 august: Revin ploile

În săptămâna 10-17 august, temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în sudul şi sud-estul ţării, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile. 

Săptămâna 17-24 august: Va ploua în vest, nord vest și centru

Între 17 şi 24 august, mediile valorilor termice se vor situa, în general, în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil uşor mai ridicate, local, în regiunile sudice, dar şi uşor mai coborâte în nord-vest. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, conform ANM. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net