Prognoza meteo pentru luna decembrie. Nu vom avea zăpadă de Crăciun!

Ultima actualizare:

    Sărbătorile de iarnă din acest an vin cu vreme mai caldă și fără precipitații. Nu vom avea zăpadă de Crăciun!
Sărbătorile de iarnă din acest an vin cu vreme mai caldă și fără precipitații. Nu vom avea zăpadă de Crăciun!

ANM a emis prognoza meteo pentru luna decembrie, iar vremea de sărbători va fi una mai caldă decât în mod obișnuit. Nu este nici o surpriză căci zăpada, cel puțin în sudul țării, și-a făcut în ultimii ani foarte rar apariția. Iată ce ne așteaptă la finalul lui 2020!

În această lună, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei conform prognozei emise de meteorologi până pe 4 ianuarie. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în primele două săptămâni de prognoză, cu precădere în regiunile extracarpatice, trasmite Administrația Națională de Meteorologie. 

Prognoza meteo pentru ultima lună din an vine cu vești nu tocmai bune pentru copii. Cei mici nu vor avea parte de zăpadă. Poate doar la munte să se bucure de câțiva fulgi. 

Săptămâna 7 - 14 decembrie 2020

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare marte a țării, dar mai ales în sud-estul extrem și în regiunile vestice, nord-vestice și centrale. Ploile vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în jumătatea nordică a Olteniei și Munteniei, iar în restul țării va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 14 – 21 decembrie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 21 – 28 decembrie 2020

Prognoza meteo pentru luna decembrie anunță în ultima săptămână din an temperaturi medii ale aerului care se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 28 decembrie – 4 ianuarie 2021

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net