Prognoza meteo pentru perioada 1 – 15 iulie, în România. Vremea la munte și la mare

Ultima actualizare:

    Meteorologii prognozează temperaturi de până la 39 de grade, poate mai mult, în primele două zile din luna iulieFOTO: Click!
Meteorologii prognozează temperaturi de până la 39 de grade, poate mai mult, în primele două zile din luna iulieFOTO: Click!

Este foarte cald și prognoza arată că abia după 4 iulie scăpăm de caniculă. Meteorologii prognozează temperaturi de până la 39 de grade, poate mai mult, în primele două zile din luna iulie.

Este perioada concediilor și este important cum este vremea, la munte, la mare, în stațiuni.

ANM a publicat prognoza până la 15 iulie, pe regiuni. Uite cum va fi vremea la munte și la mare.

Prognoza pentru perioada 1 – 15 iulie, în Banat și Crișana

Sunt prognozate până la 36 de grade la umbră, în primele zile ale lunii iulie. Va urma o răcorire, între 4 și 14 iulie, când se vor înregistra temperaturi normale pentru această perioadă, între 29 și 31 de grade. Vor fi condiții de instabilitate atmosferică după data de 9 iulie.

Prognoza pentru perioada 1 – 15 iulie, în Transilvania

Astăzi (1 iulie) și mâine (2 iulie) vor fi 35 – 36 de grade și în centrul țării, ceea ce înseamnă caniculă. Vor urma zile cu 28 de grade la umbră, până pe 14 iulie. Vor fi condiții pentru averse în perioadele 3 și 5 iulie, apoi între 9 și 14 iulie.

Prognoza pentru perioada 1 – 15 iulie, în Maramureș

Sunt prognozate în jur de 35 de grade în primele două zile ale lunii iulie, dar din 3 iulie se va răcori. Brusc, temperaturile vor coborî la circa 28 de grade și vor staționa până la jumătatea lunii. Vor fi condiții pentru averse pe 2 iulie și după data de 9 iulie.

Prognoza pentru perioada 1 – 15 iulie, în Moldova

Tot caniculă, cu 35 – 36 de grade, astăzi și mâine (1 și 2 iulie). Între 4 și 14 iulie, se va răcori și temperaturile se vor situa în jurul valorii de 28 de grade. Vor fi condiții de instabilitate pe 3 iulie, apoi după 9 iulie.

Prognoza pentru perioada 1 – 15 iulie, în Muntenia

Această săptămâna va începe cu temperaturi de până la 34 de grade la umbră, dar din 4 iulie, până pe 14 iulie, valorile nu vor mai depăși 28 de grade. Vor fi condiții de averse în perioada 3 – 5 iulie.

Prognoza pentru perioada 1 – 15 iulie, în Muntenia și Oltenia

Mâine, 2 iulie, sunt condiții pentru temperaturi care vor putea depăși 37 de grade, posibil 39 de grade. Va urma scădere a temperaturilor până la 30 – 31 de grade, până la data de 14 iulie. Condiții de averse vor fi în perioada 3 – 5 iulie, apoi după 10 iulie.

Prognoza pentru perioada 1 – 15 iulie, la munte

În jur de 26 – 27 de grade, la începutul acesti săptămâni. Între 4 și 14 iulie, valorile vor coborî la circa 18 grade. Vor fi intervale cu averse aproape în fiecare zi, dar pe arii mai extinse în intervalele 3-5 iulie și 10-14 iulie.

Citește și

Cum este vremea în luna iulie în România. Recorduri de temperatură

Cum va fi vara 2019? Prognoză meteo pentru 3 luni

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net