Prognoză meteo specială pentru București. Unde este ”cod galben” de vânt

Ultima actualizare:

    Meteorologii ANM au emis avertisment ”cod galben” pentru 16 județe. Pentru București, au realizat o prognoză specialăFOTO: adevarul.ro
Meteorologii ANM au emis avertisment ”cod galben” pentru 16 județe. Pentru București, au realizat o prognoză specialăFOTO: adevarul.ro

S-a făcut din nou frig, a pornit și vântul să sufle cu putere, iar meteorologii ANM au emis avertisment ”cod galben” pentru 16 județe. Pentru București, au realizat o prognoză specială.

Se întoarce iarna? Temperaturile au coborât  cu peste zece grade față de ziua de ieri (25 martie), iar vântul suflă puternic, în rafale. Meteorologii ANM au emis avertisment ”cod galben” pentru 16 județe, iar pentru București, au realizat o prognoză specială.

Miercuri, 27 martie, de la ora 6.00, până seara, la ora 20.00, vântul va sufla puternic, cu viteze de peste 35 km/h. Trecător cerul va avea înnorări și vor fi condiții să plouă slab. Dimineața, temperatura aerului se va situa în jurul valorii de 5 grade, apoi va urca spre o maximă de 13 -15 grade. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza avertizarea.

”Cod galben” de vânt în 16 județe

Miercuri, 27 martie, între orele 6.00 și 20.00, în cea mai mare parte a Moldovei vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55 - 75 km/h. În Carpații Meridionali și de Curbură, local, la altitudini de peste 1700 m, vântul va sufla tare, cu viteze de până la100 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

Temporar vântul va avea intensificări și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse, cu viteze de până la 45 - 55 km/h. În jumătatea de nord a Moldovei trecător vor fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare și condiții de polei.

Sursa: ANM

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net