Vește excelente de la meteorologi pentru doamne și domnișoare, de Ziua Femeii. Pe 8 Martie, va fi neobișnuit de cald, iar cerul va fi senin toată ziua. Iată prognoza meteo pentru 8 Martie și în weekend.


Un cadou nesperat de la meteorologii ANM: o prognoză spendidă pentru Ziua femeii. Temperaturile vor urca până la 22 de grade la București.

Vremea pe 8 Martie

Vreme caldă de 8 Martie, tocmai bună pentru plimbări în aer liber, la o terasă, un grătar sau pentru cumpărături. Meteorologii ANM spun că vineri, 8 Martie, vor fi 22 de grade la București, 19 - 21 de grade la Arad, Suceava și Craiova, 16 – 17 grade în celelalte zone.

Vremea în weekend, 9 – 11 martie

Din păcate, în noaptea de vineri, spre sâmbătă (8/9 martie), în țara noastră intră un front de aer umed, din nordul continentului, care va aduce ploi slabe în vestul, centrul și estul țării. Din acest motiv, și temperaturile vor coborî sâmbătă, 9 martie, la 15 grade la Arad, 13 grade la Cluj-Napoca, 17 grade la Craiova, Suceava și Constanța. La București, va fi soare și 20 de grade în București.

Duminică, ploile vor mai fi prezente doar în vestul țării, iar temperaturile vor fi între 16 și 18 grade în toată țara.

Luni, ploile se vor întoarce în vestul, centrul țării, precum și în Oltenia. Temperaturile rămân la un nivel normal pentru această perioadă, între 9 și 12 grade în majoritatea regiunilor. La București, sunt prognozate 15 grade.

Sursa: ANM

 
 
Loading...