Vreme capricioasă în acest weekend, cu vânt și câteva ploi. Meteorologii ANM au realizat o prognoză specială pentru București și au emis o averizare de ”cod galben” la munte, unde vântul va sufla cu viteze de peste 100 km/h în această noapte (15/16 martie) și în noaptea următoare (16/17 martie).


Vești bune și mai puțin bune de la meteorologi: se încălzește, vin și câteva ploi slabe, iar vântul de întețește.

Prognoza meteo 16 martie

Un val de aer umed a intrat de astăzi, 15 martie,  prin vestul țării. Ca urmare, în Banat vor fi ploi slabe astăzi, iar mâine, 16 martie, precipitațiile se vor extinde și în centrul, nordul și estul țării. Din această cauză, temperaturile nu vor urca în aceste zone mai mult de 9 grade. În schimb, în sudul țării, cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile vor fi în jur de 15 grade.

Prognoza meteo 17 martie

Cer senin și se încălzește simțitor: vor fi 20 - 21 de grade în majoritatea regiunilor și doar în zonele mai înalte vor fi doar 15 grade.

Prognoza meteo 18 martie

La București vor fi 23 de grade, în sud și est sunt prognozate în jur de 20 de grade. În schimb, în vestul țării, vor fi doar 16 – 17 grade.

Prognoză specială pentru București

În această seară (15 martie), ora 23.00, și în nopțile următoare, temperaturile vor coborî la 2 – 3 grade, chiar zero grade la marginea Capitalei.

În plus, se intensifică vântul care va sufla cu viteze la rafală de 25 – 30 km/h.

Mâine, 16 martie, la amiază, nu vor fi mai mult de 14 – 15 grade.

Sursa: ANM

 
 
Loading...