Programul de funcţionare al mijloacelor de transport în comun în noaptea de Revelion

Ultima actualizare:

    Garniturile de metrou vor sosi în staţie la un interval de maximum 10 minute, de Anul Nou. (Foto: Sever Gheorghe)
Garniturile de metrou vor sosi în staţie la un interval de maximum 10 minute, de Anul Nou. (Foto: Sever Gheorghe)

Autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele circulă de Revelion după programul de duminică, iar trenurile de metrou vor ajunge în staţii la intervale cuprinse între patru şi zece minute.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a anunţat că, pe 31 decembrie şi pe 1, 2, 5 şi 6 ianuarie, autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele vor circula după programul corespunzător unei zile de duminică.

RATB a precizat că în 3 şi 4 ianuarie va fi menţinut în exploatare parcul corespunzător unei zile de lucru.

În noaptea de Revelion vor circula în Capitală autobuzele de pe cele 24 de linii de noapte, la intervale de 40 de minute. De asemenea, în noaptea de Revelion vor circula şi tramvaiele liniilor 1, la intervale de 20 de minute şi ale liniei 41, la intervale de 15 minute.

Trenurile de metrou vor circula în 1 şi 2 ianuarie la intervale cuprinse între patru şi zece minute, a anunţat Metrorex.

Astfel, pe Magistrala 1 (Republica - Dristor 2) şi pe Magistrala 3 (Anghel Saligny - Preciziei), trenurile de metrou vor circula la intervale de 8-10 minute.

Pe tronsonul comun al magistralelor 1 şi 3 (Dristor 1 - Eroilor), trenurile vor circula la intervale de 4-5 minute, iar pe Magistrala 2 (Berceni - Pipera) şi Magistrala 4 (Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu), la intervale de 8-10 minute.

În 31 decembrie, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 2 (Berceni - Pipera) după orarul unei zile lucrătoare, la intervale de 4-9 minute.

În noaptea de Revelion, trenurile de metrou vor circula la intervale de aproximativ 20 de minute.

În 3, 4, 12 şi 19 ianuarie 2013, precum şi în intervalul 7-11 ianuarie, trenurile de metrou de pe Magistrala 1 (Republica - Dristor 2) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny - Preciziei) vor circula după orarul din zilele lucrătoare, la intervale de 7-9 minute, cele de pe tronsonul comun al magistralelor 1 şi 3 (Dristor 1 - Eroilor) - la intervale de 4-5 minute, cele de pe Magistrala 2 (Berceni - Pipera) - la intervale de 4-9 minute şi cele de pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu) - la intervale de 8-10 minute.

Metrorex a precizat că, în funcţie de numărul călătorilor, va introduce trenuri suplimentare pentru reducerea intervalului de succesiune.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net