Vara aceasta, nu mai trebuie să alegi între mersul cu prietenii la terasă și vizionarea unui film în sala de cinema! Asta fiindcă Paramount Channel îți rezolvă dilema, oferindu-ți gratuit proiecții de lungmetraje în fiecare săptămână din iulie. Filmele sunt găzduite de DESCHIS Gastrobar și asezonate cu diverse activități antrenante.


Joi, 13 iulie, de la ora 21.00, poţi vedea lungmetrajele „The Usual Suspects” și  „48 Hours”, iar o săptămână mai târziu, la aceeași oră, e rândul lui „Forrest Gump” și „Grease”. La acest eveniment, fanii celebrului film cu Tom Hanks își pot face poze pe faimoasa bancă, lângă cunoscutul personaj. Intrarea e gratuită.

Sute de artişti vin la Electric Castle


A cincea ediţie Electric Castle are loc în perioada 13-16 iulie, pe acelaşi domeniu al Castelului Banffy din judeţul Cluj. Organizatorii anunţă că va fi cea mai spectaculoasă ediţie de până acum. Una a diversităţii muzicale şi culturale, la care sute de artişti vor urca pe cele 9 scene. Va fi o producţie impresionantă, cu un nou concept vizual, instalaţii artistice, arte contemporane, teatru stradal, workshop-uri şi, bineînţeles, multă muzică bună. Biletele pentru o zi pornesc de la 204,12 lei.

Cenuşăreasa se joacă în Grădina TVR


Copiii cu vârsta între 3 şi 7 ani care nu au plecat nici în tabere, nici în vacanţa la mare, nici la ţară la bunici, ci au rămas în Bucureşti, îşi pot petrece ziua de duminică la un spectacol de teatru interactiv în Grădina TVR. Pe 16 iulie, de la ora 11.00, se joacă Cenuşăreasa, o poveste care mereu va avea un farmec aparte. Accesul se face începând cu ora 10.00. Preţul unui bilet este de 19 lei.
 
 
Loading...