Proteste violente la Mechel Câmpia Turzii

Ultima actualizare:

UPDATE - ORA 13.59. Protestul foştilor angajaţi ai Mechel Câmpia Turzii s-a încheiat, după ce reprezentanţii companiei le-au promis acordarea unor bonuri de masă, potrivit Mediafax. Oamenii au anunţat, însă, că se vor întoarce la combinat mâine dimineaţă, când ar expira termenul pentru plata salariilor compensatorii.Ei voiau să discute cu directorul societăţii, iar în momentul în care au reuşit să ajungă la clădirea administraţiei oamenii au spart un geam.

Protestatarii au încercat, într-o primă fază, să forţeze poarta combinatului, în condiţiile în care directorul unităţii a refuzat să vină să discute cu ei. Apoi, foştilor angajaţi le-a fost deschisă poarta, ei reuşind să ajungă la clădirea administraţiei.

Protestatarii au încercat să forţeze şi intrarea în clădirea în care se află birourile şi au spart un geam al uşii de la intrare, strigând "Hoţii, hoţii" şi cerând directorului combinatului să iasă să discute cu ei.

La ora transmiterii acestei ştiri, o delegaţie a protestatarilor formată din cinci persoane a reuşit să intre în clădirea în care se află birourile conducerii combinatului, pentru a discuta cu reprezentanţii unităţii.

Peste o sută de foşti angajaţi ai Mechel Câmpia Turzii au fost disponibilizaţi în ianuarie şi februarie.

Ei s-au adunat, azi dimineaţă, în faţa combinatului, cerând conducerii companiei acordarea celor trei salarii compensatorii la care aveau dreptul.

Protestatarii susţin că ar fi trebuit să primească, în 45 de zile de la disponibilizare, cele trei salarii compensatorii la care aveau dreptul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net