Protopopul Zalăului, Cătălin Lucaci, a fost găsit spânzurat într-un garaj

Ultima actualizare:

    Protopopul Zalăului, Cătălin Lucacifoto: Sălajul Liber
Protopopul Zalăului, Cătălin Lucacifoto: Sălajul Liber

Cătălin Lucaci, protopopul Zalăului, a fost găsit mort luni după-masă, în jurul orei 18.00, în garajul casei parohiale din localitatea Ciumărna (Sălaj). Anchetatorii susțin că cei care l-au găsit pe acesta fără suflare au fost chiar părinții protopopului.

Cătălin Lucaci a fost găsit spânzurat de tatăl său, tot preot, în garajul casei parohiale din localitatea Ciumărna de lângă Zalău, anunță Antena3.ro. Tatăl lui Cătălin Lucaci a sunat la 112, însă medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic. Preotul n-a lăsat niciun bilet de adio şi apropiaţii nu ştiu să fi avut probleme financiare sau personale.

Cătălin Lucaci avea doar 44 de ani, era căsătorit, avea doi copii, și era unul dintre cei mai apreciați preoți din județul Sălaj, scrie publicația salajulliber.ro. Acesta a absolvit Facultatea de Teologie din Oradea în anul 1999, iar un an mai târziu a fost hirotonit la Parohia Fetindia, unde a slujit până în anul 2012 când a ajuns la Parohia Ciumărna. Protopopul a primit și mai multe distincții religioase ale Bisericii Ortodoxe –  Iconom (2005), Iconom Stavrofor (2012), Crucea Sălăjană (2019). Înainte cu o zi de marea veste tristă, protopopul a slujit alături de Preasfințitul Petroniu, episcopul Sălajului, la finalul slujbei acesta primind și o icoană în dar. Protopopul Zalăului, Cătălin Lucaci, a fost și profesor de religie, fiind apreciat de toți colegii săi.

Citește și:

An negru pentru marii duhovnici ai României. Covid-19, accidente cumplite și morți misterioase

Părintele Ghelasie Ţepeş, ucenicul lui Arsenie Boca, a murit la vârsta de 58 de ani

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net