Proxenet român, condamnat în Anglia pentru că și-a torturat partenera și a obligat-o să înghită un inel

Ultima actualizare:

    Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Un proxenet român care nu voia să se despartă de partenera sa de viață a bătut-o, a încuiat-o în pivniță și a pus-o să înghită inelul de logodnă. Este doar o parte din câte abuzuri a fost nevoită să îndure femeia de-a lungul anilor, de când cei doi au plecat din România.

Pentru faptele sale, Sandu Voicu (43 ani) a fost condamnat de justiția din Anglia la 8 ani de închisoare, după ce a pledat vinovat pentru două capete de acuzare de sechestrare de persoană, două capete de acuzare de vătămare corporală și o faptă de control sau comportament coercitiv într-o relație intimă, scrie stirileprotv.ro.

Cuplul avea o relație de mai mulți ani. La început, femeia a lucrat ca prostituată în Suedia, pentru a achita datorii pe care cei doi le aveau în România, în valoare de aproximativ 30.000 de euro. Victima le-a spus anchetatorilor că Voicu a devenit agresiv cu ea în Suedia, apoi a atacat-o din nou în România, după care s-au mutat împreună în Danemarca, unde aceasta a continuat să facă sex pentru bani. FEmeia a declarat că nu-i place să fie prostituată, dar era îngrozită de Voicu, acesta amenințând-o cu uciderea ei sau a membrilor familiei ei dacă l-ar părăsi vreodată.

Proxenetul o bătea o dată la trei zile  

În vara anului 2020, cei doi s-au mutat la Leeds (Anglia), când femeia a revenit la munca sexuală. Însă, din cauza lipsei clienților, bărbatul a început să o abuzeze din nou. În acea perioadă, cei doi au început să se certe din cauză că unul dintre clienții ei, care o vizita frecvent, îi trimitea mesaje și îi dădea bani pentru a-și achita datoriile. Mai mult, Voicu o ataca la fiecare trei sau patru zile, plesnind-o sau lovind-o cu piciorul.

Violențele au culminat când Voicu și-a dus logodnica în pivniță, unde a încuiat-o mai multe ore. Acolo a amenințat-o că îi va scoate ochii sau îi va tăia nasul și i-a spus că are de ales. Într-un acces de furie, bărbatul a bătut-o cu bestialitate și a încercat să îi taie tendoanele pentru a nu fugi. Câteva zile mai târziu, pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale neprotejate cu doi clienți, a închis-o din nou în pivniță ore în șir, timp în care i-a spart inelul de logodnă și a făcut-o să îl înghită.  

Citește și: 

Român condamnat în Germania pentru un viol mai puțin obișnuit. Bărbatul a abuzat sexual un client venit la iubita sa prostituată

Marea Britanie: Român condamnat la 7 ani închisoare după ce a călcat cu mașina un tânăr și apoi l-a înjunghiat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net