PSD depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Marcel Ciolacu: „ E timpul să plecați acasă sau la pușcărie”

Ultima actualizare:

    Marcel Ciolacu a făcut acuzații foarte grave la adresa Guvernului Orban pe care vrea să-l dea jos
Marcel Ciolacu a făcut acuzații foarte grave la adresa Guvernului Orban pe care vrea să-l dea jos

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat miercuri, la dezbaterea din Parlament la care a participat și premierul Ludovic Orban, că PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului luni, 17 august.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri în Parlament că după 9 luni de guvernare liberală este ”un haos imens, o economie pusă la pământ şi cu şomaj galopant”. Ciolacu a anunţat că moțiunea de cenzură va fi depusă luni, în 17 august. Iată declarațiile șefului PSD:

Marcel Ciolacu: „Ați sabotat interesul românilor. Vă ajunge!”

Marcel Ciolacu a declarat de la tribuna Parlamentului că „grija Guvernului a fost sifonarea banului public. Pentru a vă menține la putere ați sabotat intersul românilor. Dar gata, vă ajunge! S-a umplut paharul. PSD nu va permite ca România să se scufunde în incompetența patronată de Guvernul pe care îl conduceți. Pe 17 august PSD va depune moțiunea de cenzură. Considerăm că este timpul să plecați acasă sau la pușcărie în funcție de faptele fiecăruia”.

Guvernul Orban este acuzat de PSD că a jefuit bugetul public și a aruncat țara în haos
Guvernul Orban este acuzat de PSD că a jefuit bugetul public și a aruncat țara în haos

Marcel Ciolacu: „Cu sprijinul lui Iohannis ați distrus România”

Marcel Ciolacu a criticat achizițiile făcute de Guvern în perioada stării de urgență. „Toate achizițiile făcute în perioada de urgență au respectat același tipar: de cea mai proastă calitate și la prețuri umflate. Problema e că unele nu au ajuns nici acum în România. Unde sunt cele 400 de ventilatoare din Coreea de Sud pentru care ați plătit un avans de 2,5 milioane de dolari? Dar cele 100 de ventilatoare din Elveția? Cu sprijinul lui Iohannis ați distrus pas cu pas România. Sute de mii de întreprinzători au afacerile închise, milioane de români au fost lăsați fără acces la sistemul sanitar.”, a mai spus președintele PSD.

Marcel Ciolacu: „Ați devalizat bugetul public sub umbrela stării de urgență”

„V-au interesat doar alegerile, furturile şi cât mai multe funcţii pentru rude şi clientela din partid, dar pentru români nimic. Dle Orban de când v-aţi instalat la putere şi până astăzi nu v-a păsat nicio secundă de traiul românilor de zi cu zi. Aţi avut o obsesie – alegerile anticipate, pentru asta aţi sacrificat tot. În timp ce românii erau închişi în case, aţi devalizat bugetul de stat. Sute de milioane euro au ajuns în buzunarele clientelei de partid”, a mai afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor. Potrivit acestuia, „întregul mecanism infracţional a fost dezvăluit în raportul Curţii de Conturi publicat ieri. Ştiu, sunteţi nervos că Parlamentul şi-a permis să ceară acest control. Vă deranjează că s-a dezvăluit cum a fost devalizat bugetul public sub umbrela stării de urgenţă”, a mai afirmat Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „E timpul să plecați acasă sau la pușcărie”

Acesta i-a transmis premierului Ludovic Orban: aAţi sabotat sănătatea românilor, aţi amenatat educaţia. Dar gata s-a umplut paharul. Pe 17 august PSD va depune moţiunea de cenzură, considerăm că e timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie, în funcţie de faptele fiecăruia”, a seclarat Ciolacu.

PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban luni,17 august, iaraceasta va fi citită joi, pe 20 august. Votul pentru demiterea Guvernului urmează să fie dat în perioada 24-28 august, potrivit Digi24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net