Din cabinetul de psihologie, Ilie Marinescu trece în faţa camerelor de luat vederi. Specialistul va avea o emisiune săptămânală la B1 Tv din 21 mai. În fiecare duminică, psihologul le dă întânire telespectatorilor, în direct, şi va trata alături de invitaţii săi subiecte de interes din domeniul în care activează.

Ilie Marinescu va prezenta "Terapie de societate", o emisiune live cu invitaţi de marca ai societăţii şi cu subiecte ce vor stârni interesul telespectatorilor prin conţinutul acestora. "Trecerea în tabăra realizatorilor a fost o decizie a postului B1 Tv, dar şi o dorinţă persoanală, ca urmare a experienţei acumulate în decursul celor 13 ani de participări la emisiuni ca invitat la majoritatea posturilor tv existente pe piaţă", ne-a declarat specialistul. Emisiunea are ca principal scop să vină în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă cetăţenii, proiect în care oamenii vor descoperi modalităţi de rezolvare sau depăşire a problemelor cotidiene de orice natură.
Psihologul Ilie Marinescu a debutat ca prezentator în 2005, în cadrul emisiunii lui Aristide Buhoiu, unde avea o rubrică. În trecut, specialistul a cochetat cu lumea radioului. El a fost realizatorul unei emisiuni nocturne la Activ fm în direct cu ascultătorii, iar timp de doi ani, psihologul a avut o rubrică specială de psihologie la un post de radio al diasporei din Statele Unite ale Americii la radioro.us.

loading...
Loading...