Surpriză mare pentru polițiștii de la Nădlac! În încărcătura unui camion condus de un român, printre cutii și pungi de pufuleți, oamenii legii au găsit 8 vitnamezi. Atât șoferul, cât și cetățenii străini sunt cercetați penal.


Un român de 22 de ani a fost prins, în cursul zilei de luni, când încerca să scoată din țară nouă vietnamezi ascunși în autovehicolul pe care îl conducea, cu destinația Germania. Cetățenii străini, 8 bărbați și o femeie, au fost găsiți în urma controlului de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak, din judeţul Arad.

Documentele de însoțire a mărfii arătau că românul transportă cutii și saci cu pufuleți, iar marfa ar trebui să ajungă în Germania. Însă, polițiștii de frontieră români au decis să efectueze verificări suplimentare în legătură cu acest transport, scrie observatornews.ro.

Așa au fost descoperiți, printre sacii și cutiile cu pufuleți, nouă vietnamezi, opt bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 21 și 38 de ani. Migranții intenționau să iasă ilegal din România pentru a ajunge într-un stat dezvoltat din vestul Europei.

Șoferul român este cercetat pentru trafic de migranți, iar cetățenii vietnamezi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. 

 

Citește și:

 

Tragedie pe Dunăre în Joia Mare. Șase migranți și o călăuză s-au înecat după ce barca lor s-a scufundat

 

Număr record de migranţi în Vama Nădlac! 111 străini, înghesuiţi într-un TIR românesc

 
 
Loading...