Pușcăriașii Microsoft, săltați de acasă

Ultima actualizare:

    Cei patru au fost reținuți ieri după-amiză și duși la instanță pentru mandatul de arestare încătușați (Foto: Marian Iliescu)
Cei patru au fost reținuți ieri după-amiză și duși la instanță pentru mandatul de arestare încătușați (Foto: Marian Iliescu)

Gabriel Sandu şi Dorin Cocoş au fost ridicaţi de poliţişti de la locuinţele lor şi duşi în arestul Poliţiei Capitalei, iar Nicolae Dumitru s-a predate. Asta după ce instanţa supremă a emis, azi dimineață, pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, în dosarul licenţelor Microsoft.

Fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu şi oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru au plecat ieri noapte de la instanţa supremă, înaintea pronunţării deciziei de arestare preventivă pentru 30 de zile, în dosarul Microsoft. Au vrut să doarmă câteva ore în patul lor înainte să afle cum e viața după gratii. Dimineață, însă, Sandu și Cocoș au fost săltați de polițiști și duși în arestul central, iar Dumitru s-a predat la secție, de unde a fost dus în arest. Ultimul care a fost dus în arest este Gabriel Sandu, acesta fiind încarcerat miercuri, în jurul orei 08.00. Primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, arestat şi el în dosarul Microsoft, a fost dus în arest direct de la instanţa supremă, după ce judecătorii au pronunţat decizia. Cei patru au fost reţinuţi luni noapte, în dosarul licenţelor Microsoft, iar ieri după-amiază au fost duşi de procurorii anticorupţie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu propunere de arestare preventivă. Instanţa i-a audiat mai multe ore şi a pronunţat decizia de arestare după aproximativ zece ore de la începerea şedinţei de judecată. Decizia de arestare preventivă poate fi contestată la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net