Puştiul, în moarte cerebrală, agresorul, zâmbete pe Facebook

Ultima actualizare:

    Andrei Ivan ar putea  fi transferat  la un spital din Viena. Bătăuşul este  în arest la domiciliu
Andrei Ivan ar putea fi transferat la un spital din Viena. Bătăuşul este în arest la domiciliu

Dramă la Mangalia! Andrei Ivan, un puşti de 14 ani, este în moarte cerebrală la Spitalul din Constanţa, după ce a fost bătut de un practicant al sporturilor de contact. Agresorul, care se află în arest la domiciliu, postează impasibil mesaje pe reţeaua Facebook.

Bătut cu sălbăticie! Andrei Ivan, un elev din Mangalia, a fost lovit până a intrat în moarte cerebrală. Practicant al sporturilor de contact, agresorul e mai mare decât victima cu un an, iar acum se află în arest la domiciliu. Pe reţelele sociale a apărut o poză în care agresorul postează mesaje.

„Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost nişte probleme şi nu am putut să dau snap. Asta e telefonu lu tata că al meu e la poliţei Va pwp pe toţi“, a scris agresorul pe pagina de Facebook. Mai mult, mesajul e însoţit de simboluri: zâmbete şi pupici, arată Mediafax. Conflictul dintre cei doi adolescenţi a pornit de la o fată, care acum era prietena lui Andrei, însă în trecut fusese iubita unui coleg al acestuia. Supărat că a fost părăsit, fostul prieten al fetei l-a pus pe agresor să-i dea o lecţie lui Andrei. 

Petrişor Ivan, tatăl copilului aflat acum la Terapie Intensivă, a dezvăluit că băiatul îi spusese cu o seară înainte că este ameninţat. „Îl cunoşti?“, l-a întrebat părintele pe fiul său.

„Ştiu că este în clasa a IX-a la Liceul Economic“, i-a răspuns Andrei. Nimeni nu s-a gândit însă că se putea ajunge la o dramă. Prins pe stradă de practicantul de arte marţiale, Andrei a căzut victimă bătăuşului. Iniţial, băiatul a fost dus la spitalul din Mangalia, apoi a fost transferat la Constanţa, iar de atunci se află la Terapie Intensivă. „Este tot în moarte cerebrală. Pulsul este 86, temperatura corpului este 34 grade, iar tensiunea este stabilă“, spune tatăl, care intenţionează să-şi transfere copilul la un spital din Viena. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net