Perioada de 21 de zile de carantină pentru Radu Mazăre a expirat duminică (9 iunie). Potrivit procedurii, o comisie de la Penitenciarul Rahova trebuie să decidă luni (10 iunie) unde își va ispăși pedeapsa. Surse apropiate fostului primar spun că Mazăre ar putea să nu se prezinte la comisie deoarece va merge la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


Radu Mazăre ar putea fi audiat în dosarul campusului social Henri Coandă în care el și fratele lui au fost achitați în primă instanță. Aceleași surse, citate de MEDIAFAX, au declarat că Radu Mazăre este, în prezent, singur în celulă, deoarece a expirat perioada de carantină pentru cei doi colegi ai lui.

Radu Mazăre se însoară în închisoare luna viitoare

Radu Mazăre și-a cerut în căsătorie iubita și urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui. Fostul edil al Constanţei a cerut-o pe Roxana Mihalache  prin telefon. La ceremonie,fostul primar de la malul mării va purta același costum pe care-l poartă în fața instanței.
Radu Mazăre, extrădat pe 20 mai, din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat la Penitenciarul Rahova.
 

 

Citeşte şi:

 

Cum arată fiul lui Radu Mazăre. Răducu a împlinit vârsta de 25 de ani

Cine este Roxana Mihalache, poreclită „păluga“, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre

Loading...