Va fi cel mai spectaculos eveniment al verii din staţiunea Mamaia. Cel puţin asta şi-a propus primarul Constanţei pentru încheierea Carnavalului estival, din 30 august. Radu Mazăre vrea să şocheze şi de data aceasta, ieşind dintr-un sarcofag şi înconjurat de reptile periculoase.


Dă cu subsemnatul la poliţie o dată pe săptămână, are conturile blocate şi este cercetat de DNA, dar primarul Constanţei e tot cu gândul la distracţie. Problemele financiare nu-l împiedică pe Radu Mazăre să organizeze cu mare fast încheierea Carnavalului din acest sezon estival. El a început deja repetiţiile pentru show-ul incendiar care va avea loc în staţiunea Mamaia, la 30 august.

mazare.jpg

Primarul Constanţei Radu Mazăre

Obişnuit să şocheze cu costumaţiile sale excentrice, nu se putea lăsa mai prejos nici de data aceasta. Radu Mazăre vrea să fie Ramses al II-lea, cel mai mare, mai celebru şi mai puternic faraon al Egiptului antic. Intrarea lui în scenă va fi una cu totul inedită: va ieşi dintr-un sicriu monumental.

„Va fi un sarcofag gol prezentat pe scenă, după care acesta o să se închidă, o să iasă fum din el şi apoi, de acolo, o să iasă faraonul”, a spus Mazăre.

Pe scena din piaţeta Cazino, acolo unde Ramses al II-lea îşi va etala măreţia, se vor afla pitoni de cinci metri, lei, cămile şi chiar un aligator. Fascinanta atmosferă a Egiptului antic va fi redată şi de alte personaje, precum Marele Preot, întruchipat de vedeta TV Cabral Ibacka. 

mazare-cezar.jpg

5 iulie. La deschiderea Carnavalului, Mazăre s-a costumat în împăratul Cezar, alături de Cleopatra, alias Mihaela Rădulescu

mazare-stefan.jpg

2 august. Primarul l-a întruchipat pe domnitorul Ştefan cel Mare, iar Maria Cârneci a fost Vrâncioaia
 
 
Loading...
Citeste tot despre: 

Alte articole