Radu Mazăre nu a plecat singur în Madagascar! Cu cine a fugit din țară fostul edil

Ultima actualizare:

    Radu Mazăre n-a fugit singur în Madagascar
Radu Mazăre n-a fugit singur în Madagascar

Radu Mazăre nu e singurul inculpat care a fugit în Madagascar. Alături de edilul din Constanța, ar fi plecat din țară și fostul său consilier și fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Valentin Preda. Amândoi sunt judecați în cadrul aceluiași dosar.

De fapt, Valentin Preda este inculpat în mai multe dosare ale DNA, primind și ocondamnare pe fond de șase ani cu executare. Sentința definitivă urma să se pronunțe în 2018.

„Condamnă pe inculpatul Preda Răducu-Valentin la pedeapsa de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de divulgarea secretului care periclitează siguranţa statului. Condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 5 ani închisoare, pentru săvârţirea infracţiunii de trafic de influenţă, în formă continuată. Condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de favorizarea infractorului. Contopeşte pedepsele închisorii, astfel că inculpatul va executa pedeapsa închisorii cea mai grea, şi anume pedeapsa de 5 ani închisoare, la care adaugă sporul de 1 an închisoare, urmând ca, în final, inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 6 ani închisoare“, se menționează în minuta judecătorească, conform Știri pe surse.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net