Radu Mazăre a renunțat la burlăcie la 51 de ani și nu oriune ci în pușcărie. Acesta s-a căsătorit, astăzi, 10 iulie, după gratii cu aleasa inimii, Roxana Mihalache (31 de ani) cu care se iubește de peste zece ani. Iar cununia fostului primar, fie ea și la penintenciar, nu putea fi una banală. Așa că a cerut să-i fie aduși la eveniment lăutari.


Astăzi este ziua cea mare pentru Radu Mazăre. În fața familiei și a câtorva prieteni, omul de afaceri a spus ”da”. S-a însurat cu Roxana Mihalache, cea care în ultimii zece ani i-a fost alături și la bine, și la greu. De teamă că ar putea să o piardă cât timp va  sta după gratii, fostul edil al Constanței a cerut-o de soție. Nu s-au formalizat și și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, în Penitenciarul Rahova.

lautar-si-preot-cununie-radu-mazare.jpg

Lăutarul, preotul și cântărețul bisericesc au așteptat până au reșit să intre pe poarta închisorii
Lăutarul, preotul și cântărețul bisericesc au așteptat până au reșit să intre pe poarta închisorii
Foto: Mihai Ionescu

În jurul orei 14.00, aici au sosit pe rând un ofițer de la Starea Civilă Sector 5, un preot, alături de un cânăreț, dar și un lăutar venit cu acordeonul. Mama lui Radu Mazare și-a făcut apariția printre primii. Ținuta elegantă și părul coafat nu i-au ascuns însă tristețea de pe față. Nu a vorbit cu presa și a intrat direct pe ușa închisorii.

Radu Mazăre și iubita lui nu au nași de cununie

Nași nu au, dar fratele său, Mihai Mazăre, a spus că-i este martor.

fratele-lui-radu-mazare.jpg

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, îi este martor la cununie
Mihai, fratele lui Radu Mazăre, îi este martor la cununie

”Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Așa este regulamentul, nu există nici o posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpara din penitenciar oricând, există și acolo o procedura. El nu a făcut nici o cumparatură, își face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a facut nici o cumparatura pentru evenimentul acesta pentru ca nu are cum să vina cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate. Nici poze nu facem , pentru că aparatele și telefoanele se predau la intrare”, a declarat înainte de cununie Mihai.

La ceremonia, care va dura o oră și jumătate, este permis accesul a maximum zece persoane.

Fostul edil, condamnat definitiv la nouă ani de închisoare cu executare, a fost adus, în luna mai, în Romania, sub escorta Poliției, după ce autoritățile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea țării noastre.

mama-lui-radu-mazare.jpg

Gabriela Mazăre, mama lui Radu Mazăre, a venit tristă la cununia fiului său
Gabriela Mazăre, mama lui Radu Mazăre, a venit tristă la cununia fiului său
Foto: Mihai Ionescu
Loading...