Radu Mazare, prima aniversare după gratii. Cine l-a vizitat de ziua lui

Ultima actualizare:
În 2014, Radu Mazăre și-a făcut o aniversare de pomină, alături de Mihaela Rădulescu
În 2014, Radu Mazăre și-a făcut o aniversare de pomină, alături de Mihaela Rădulescu

Adio șampanie scumpă, sporturi pe apă și fete dezbrăcate. De data aceasta, Radu Mazăre va fi aniversat pentru prima dată după gratii doar de familie. Iubita lui, Roxana Mihalache, va veni să-i ureze la mulți ani, la ora 15.30, la Penitenciarul Rahova.

UPDATE, ora 15.30

Familia lui Radau Mazăre a venit să-l felicite de ziua lui. Au fost la el cei doi frați ai săi, împreună cu mama lor, dar și Roxana Mihalache, care a plecat alături de Răducu, fiul fostului edil. Cu toții au ieșit pe ușa penitenciarului după o oră și jumătate cu zâmbetul pe buze, mai puțin Gabriela, mama lui Mazăre.

Nu a dorit să dea declarații. Singurul care a vorbit a fost Mihai, fratele acestuia. ”Ziua lui a fost anostă. Important a fost că ne-am văzut cu toții”, a spus bărbatul.

Roxana Mihalache vine mereu să-l viziteze pe Radu Mazăre
Roxana Mihalache vine mereu să-l viziteze pe Radu Mazăre

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, împlineşte astăzi, 5 iulie, 51 de ani. Acesta va fi vizitat de familie şi de iubita lui, Roxana. Femeia a anunțat că va veni la el, la ora 15.30, cu tort, prăjituri și sucuri, pentru că sunt interzise în penitenciar băuturile alcoolice.

Este pentru prima dată când Radu Mazăre sărbătorește ziua de naștere atât de spartan. El este obișnuit să organizeze în cinstea lui petreceri de pomină, cu multă șampanie scumpă, să fumeze trabuc și să-i danseze în poală tinere sexy.

Acum 5 ani, Radu Mazăre sărbătoarea de mână cu Mihaela Rădulescu

Spre exemplu, pe 5 iulie 2014, când a împlinit 46 de ani, fostul politician a participat la Fashion Summer Festival Mamaia, eveniment organizat de Primăria Constanța.

Radu Mazăre a fost adus în țară de polițiști pe 20 mai
Radu Mazăre a fost adus în țară de polițiști pe 20 mai

Atunci, și-a făcut apariția pe scenă jucând rolul împăratului Iulius Cezar, în timp ce Mihaela Rădulescu a fost Cleopatra. Cei doi au defilat apoi pe faleză în carul Primăriei Constanța.

Și anul acesta, ar fi vrut să facă ceva special de ziua lui și să se căsătorească, dar nu i s-a aprobat.

Radu Mazăre se însoară pe 10 iulie

Evenimentul cel mare se pare că va avea loc pe 10 iulie, când un ofițer de la Starea Civilă Sector 5 va veni să-i cunune în pușcărie.

Atunci, va avea dreptul la zece invitați și nu se va consuma alcool. Iubita lui, Roxana Mihalache, a depus actele săptămâna trecută, dar a mărturisit că  nu a reușit să finalizeze toate detaliile legate de nuntă.


    Roxana Mihalache vine mereu să-l viziteze pe Radu Mazăre
Roxana Mihalache vine mereu să-l viziteze pe Radu Mazăre

”Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie. Relația pe care o am cu Radu am avut-o și o am în continuare am trăit-o ca și când eram deja căsătoriți. O simt ca o relație oficializată. Nu e ușor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. Inelul, rochia, și lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. Nu ne-am gândit la copil. Nici înainte, nici acum. Sincer nu știu de ce a făcut-o acum. Probabil așa a simțit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înțeles. Am fost lângă el. Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum”, a spus femeia.

Radu Mazăre coase cearșafuri

Radu Mazăre vrea să iasă cât mai repede din închisoare, astfel că s-a pus pe treabă. Muncește în fiecare zi și croiește fețe de pernă și cearșafuri.

Fostul primar al Constanței are de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare pentru corupţie. De frica închisorii, acesta a fugit în Madagascar pe 30 decembrie 2017 și a fost extrădat pe 20 mai 2019.

De la aeroport a fost dus direct la Penitenciarul Rahova.

Alexandru și Mihai, frații lui Radu Mazăre au venit la penitenciar
Alexandru și Mihai, frații lui Radu Mazăre au venit la penitenciar

Radu Mazăre este vizat în alte patru dosare penale instrumentate de către procurorii DNA. Într-una dintre cauze este vizat şi actualul edil al Constanţei, Decebal Făgădău, care este acuzat de abuz în serviciu.

În plus, sunt cercetaţi şi alţi funcţionari din cadrul primăriei.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/radu-mazare-este-cercetat-alte-patru-dosare-fost-dus-la-poarta-alba

https://www.click.ro/news/national/cum-arata-casa-din-suitghiol-lui-radu-mazare-fostul-primar-ajungea-cu-

salupa

https://www.click.ro/news/national/mama-lui-radu-mazare-fost-demnitar-comunist

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net