Raed Arafat a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit niciodată: „Era imposibil...”

Ultima actualizare:

    Raed Arafat a vorbit despre motivul pentru care nu și-a întemeiat niciodată o familieFoto: Adevărul
Raed Arafat a vorbit despre motivul pentru care nu și-a întemeiat niciodată o familieFoto: Adevărul

A ajuns cunoscut în întreaga țară și are o carieră de succes, dar în viața personală nu se mândrește cu prea multe realizări și rareori a dezvăluit detalii în acest domeniu. De această dată însă, Arafat a mărturisit care e motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată.

Invitat în cadrul emisiunii „Se întâmplă acum”, de la B1 Yv, Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne a recunoscut că tot timpul a pus viața profesională înaintea celei personale, iar munca sa, care îi cere lucru constant, nu i-ar permite să aibă o familie:

”Sunt o mie de răspunsuri care se pot da, dar uite așa, simplu: pentru că era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viață personală care să fie dedicată unei familii. Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim. Asta e părerea mea, plus că nu s-a întâmplat. La noi în familie, tatăl meu a fost însurat la 47-48 de ani. Suntem doi frați și o soră. Fratele a fost subinginer, iar sora este medic. Eu am mers după pasiune, după muncă și după dedicare totală la această activitate. Un concediu adevărat am avut ultima dată în 2004”, a declarat Raed Arafat în cadrul emisiunii.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net