Raed Arafat, enervat de întrebarea unui jurnalist, după incendiul de la Matei Balș: "Este revoltă în capul dumneavoastră!"

Ultima actualizare:

    Raed Arafat, supărat din cauza întrebărilor unui jurnalistfoto: Inquam Photos
Raed Arafat, supărat din cauza întrebărilor unui jurnalistfoto: Inquam Photos

Raed Arafat s-a enervat vineri dimineață la Spitalul Matei Balș, unde a avut loc un incendiu soldat cu patru morți. Acesta a fost deranjat s când a fost întrebat cum este posibil ca după tragedia de la Spitalul din Piatra Neamț să se întâmple încă una de o asemenea amploare.

"Dacă ați venit să urlați la noi, aici intervenția v-am explicat. Urlați dumneavoastră. Este revoltă în capul dvs. Până vedem care este situația....Lăsați situația până o să vină pompierii să vă spună care e motivul. V-am dat toate detaliile.Ultimul control aici a fost în noiembrie 2020.Tonul dumneavoastră...", a strigat nervos Raed Arafat, potrivit Digi24.

Patru persoane au murit carbonizate, iar alte 120 au fost transferate la alte spitale, după izbucnirea unui incendiu, într-un pavilion de la Spitalul Matei Balș. Primul apel la 112 pentru incendiul de la Matei Balș a venit la ora 5:05, iar primul echipaj a ajuns la spital la 5.14, a declarat secretarul de stat Raed Arafat vineri dimineață, la locul incendiului în care au murit patru pacienți.

Toți pacienții care au fost internați erau conectați la oxigen, sunt pacienți Covid, în stadiu mediu spre sever. Clădirea care a ars a fost construită în 1953 și a fost modernizată. Avea avizele necesare, iar cel mai recent control a fost efectuat în noiembrie, a precizat Raed Arafat.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net