Raluca Turcan, după ce a fost fotografiată fără mască: "Cred cu tărie în nevoia respectării măsurilor"

Ultima actualizare:

    Raluca Turcan a fost fotografiată într-o remorcă, alături de alte persoane, nepurtând masca de protecție Sursă foto: Arhivă personală
Raluca Turcan a fost fotografiată într-o remorcă, alături de alte persoane, nepurtând masca de protecție Sursă foto: Arhivă personală

Raluca Turcan, ministrul muncii, a participat în weekend la o acțiune de împădurire. Ea a fost fotografiată într-o remorcă, alături de alte persoane, nepurtând masca de protecție, iar imaginile au fost făcute publice. Iată reacția Ralucăi Turcan și clarificările pe care le-a făcut în legătură cu fotografiile apărute pe internet.

Ministrul muncii, Raluca Turcan, președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean și alți liberali au participat sâmbătă, 27 martie, la o acțiune de împădurire în zona montană a orașului Tălmaciu, iar din imaginile publicate pe paginile de Facebook ale celor prezenți la activitate se poate observa cum, în mai multe situații, aceștia nu poartă mască.Raluca Turcan a fost criticată pentru faptul că nu a respectat măsurile care contribuie la limitarea răspândirii noului coronavirus și a revenit cu o serie de clarificări. Protagonista episodului Raluca Turcan, ministru al muncii, a precizat că rămâne o adeptă a măştii de protecţie şi a vaccinării şi crede în nevoia respectării măsurilor. ”Măștile au fost purtate, cu puține excepții, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare”, a explicat ministrul.

Mesajul integral transmis de Raluca Turcan 

”Un răspuns clar pentru criticile care mi s-au adus astăzi, referitoare la acţiunea de împădurire de sâmbătă:

  • Condiţia pentru participarea la acţiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen; de asemenea, la locaţia din aer liber, situată pe deal, au fost disponibile măşti şi dezinfectanţi.
  • De asemenea, la locația din aer liber, situată pe deal, au fost disponibile măști și dezinfectanți. Cea mai apropiată localitate se află la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33.
  • Fotografiile invocate nu au fost reprezentative pentru ansamblul celor aproximativ 5 ore petrecute în aer liber. Măștile au fost purtate, cu puține excepții, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare;
  • Rămân o adeptă a măștii de protecție și a vaccinării și cred în continuare, cu tărie, în nevoia respectării măsurilor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net