Raluca Turcan împlineşte vârsta de 44 de ani. Este în politică de 20 de ani

Ultima actualizare:
”Am fost cucerită din primul moment de inteligența, căldura și umorul sau și ne-am căsătorit în septembrie 2004”, a povestit Raluca Turcan
”Am fost cucerită din primul moment de inteligența, căldura și umorul sau și ne-am căsătorit în septembrie 2004”, a povestit Raluca Turcan

Vicepremierul României, Raluca Turcan, împlineşte pe 2 aprilie, vârsta de 44 de ani. A intrat în politică acum 20 de ani, când arăta ca o școlăriță, cu bentiţă albă pe cap. Acum, este sobră, poartă tunsori în tendințe și se îmbracă numai de la case celebre de modă.

La vârsta de 43 de ani, Raluca Turcan a devenit vicepremier în Guvernul Ludovic Orban. A intrat în politică în 2000 și arăta ca o școlăriță, cu bentiță pe cap. Odată cu trecerea anilor, pretențiile Ralucăi Turcan au crescut. A cunoscut oameni importanți ai lumii și astfel gusturile sale în materie de modă s-au rafinat. Acum, este sobră, poartă tunsori în tendințe și se îmbracă numai de la case celebre de modă.

La începuturile sale, liberala apărea în public ca o fetiță. Purta rochii și fuste comune, la care de multe ori asorta bentițe. Nici coafura nu era una ieșită din comun. Era o apariție extrem de simplă.

Raluca Turcan deține acum o poziție foarte importantă, de vicepremier, chiar dacă nu are portofoliu, adică nu coordonează vreun domeniu.

A intrat în politică în anul 2000, ca membru PNL. Doi ani a fost consiliera președintelui PNL Theodor Stolojan, iar din 2004 a fost cooptată în conducerea PNL.

Raluca Turcan, biografia

  • S-a născut pe 2 aprilie 1976, în Botoșani și este deputat de Sibiu.
  • A absolvit în 1999 Academia de Studii Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale, diplomă în economie și master la SNSPA București.
  • A făcut și un curs postuniversitar de perfecționare în domeniul securității și apărării naționale la Colegiul Național de Apărare.
  • Între 1996 și 1999, a fost bursieră a Institutului Puşkin din Moscova, de unde obținut o diplomă în rusă comercială. ”Am primit o bursă din partea Guvernului României. Am privit această bursă de câteva luni la Moscova ca pe o şansă de a acumula cunoştinţe”, spunea Raluca Turcan.

Raluca Turcan căsătorită de 16 ani

Raluca Turcan este căsătorită cu Valeriu Turcan, fostul purtător de cuvânt al fostului președinte Traian Băsescu. Într-o postare pe Facebook, aceasta povestea ce înseamnă familia pentru ea.


    ”Am fost cucerită din primul moment de inteligența, căldura și umorul sau și ne-am căsătorit în septembrie 2004”, a povestit Raluca TurcanFoto: Facebook
”Am fost cucerită din primul moment de inteligența, căldura și umorul sau și ne-am căsătorit în septembrie 2004”, a povestit Raluca TurcanFoto: Facebook

”Soţul meu, Valeriu Turcan şi fiul nostru, Eric Octavian, sunt cele mai importante persoane din viaţa mea”, spunea deputatul PNL.  Pe blogul său a mai povestit și cum și-a întâlnit soțul.  “Ne-am cunoscut în timp ce lucram amandoi la campania PNL și a Aliantei D.A. Am fost cucerita din primul moment de inteligența, căldura și umorul sau și ne-am căsătorit în septembrie 2004”, a povestit Raluca Turcan.

Citeşte şi:

Raluca Turcan este vicepremierul României. Ce spun specialiștii despre intervențiile ei estetice

Raluca Turcan, șefa interimară de la PNL, nu a arătat mereu așa! Ce operații și-a făcut

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net