Rămas pe drumuri în Londra, un român a fost ajutat cu bani de englezi să ajungă acasă

Ultima actualizare:

    Foto: observatornews.ro
Foto: observatornews.ro

Povestea de viață a unui român care a ajuns să doarmă pe străzi în capitala Angliei i-a impresionat atât de mult pe londonezi încât au strâns bani să-l ajute pe conaționalul nostru să se întoarcă în ţara natală.

Românul ajunsese în urmă cu mai mulţi ani în Anglia şi lucrase la o spălătorie auto. Însă, pandemia de coronavirus a dus la închiderea spălătoriei, iar cum românul nu a mai avut cu ce să-şi plătească chiria, a ajuns pe drumuri. Situaţia lui era atât de disperată, încât se acoperea cu o perdea de baie pentru a se încălzi şi credea că nu o să mai poată niciodată să se întoarcă în ţara natală. Anil Blaggan, o londoneză, l-a zărit pe român și i-a aflat povestea, scrie observatornews.ro.

Campanie pentru a-l ajuta pe român  

Anil a demarat o companie pentru a-l ajuta pe român şi i-a dus acestuia mai multe pături, mănuşi şi ciorapi pentru a se încălzi. Cu ajutorul altor londonezi a reuşit să adune 600 de lire sterline, bani suficienţi pentru ca românul să stea câteva zile la hotel, să-şi cumpere un bilet de avion către ţara natală şi să achite un test de coronavirus efectuat înainte de îmbarcare. Mai mult, londonezii au adunat şi câteva kilograme de alimente pentru a i le oferi românului.

Femeia a păstrat legătura cu românul și a precizat că ”este bine, este sănătos şi este fericit că a reuşit să se întoarcă în România”.  

Citește și: 

Patru români care au jefuit zeci de biserici din Anglia, condamnați. La cât se ridică prejudiciul

Hoţi români prinşi după ce s-au lăudat cu prada pe Internet

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net