Rămășițe umane, într-o pădure din Caracal. Gheorghe Dincă susține că ar fi ale Luizei Melencu

Ultima actualizare:

    Luiza Melencu a dispărut în aprilie, în CaracalFoto: Facebook
Luiza Melencu a dispărut în aprilie, în CaracalFoto: Facebook

Anchetatorii au găsit rămășițe umane într-o pădure din Caracal, la mică distanță de casa lui Gheorghe Dincă. Bărbatul susține că ar fi vorba despre corpul neînsuflețit al Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie.

Un corp a fost găsit într-o pădure de lângă Caracal, la mică distanță casa lui Gheorghe Dincă, conform Antena 3. Aici ar fi fost găsite oase, într-un loc indicat de Dincă despre care Dincă susține că ar fi ale Luizei. Inițial, Dincă susținuse că a aruncat trupul Luizei în Dunăre sau în Olt.

În jurul orei 16.00, Gheorghe Dincă a fost adus de anchetatori în locul unde au fost găsite rămășițele umane. Este vorba despre o zonă de copaci, la marginea unui drum care duce la Roșiorii de Vede.

Gheorghe Dincă a fost adus de anchetatori la locul unde a spus că ar fi abandonat trupul neînsuflețit al Luizei Melencu
Gheorghe Dincă a fost adus de anchetatori la locul unde a spus că ar fi abandonat trupul neînsuflețit al Luizei Melencu

Luiza Melencu a fost dată dispărută de poliție în urmă aproape patru luni. Gheorghe Dincă a recunoscut că ar fi ucis-o. La data plecării era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupți în genunchi, pulover de culoare negru, teniși de culoare albastră.

Dincă a dat detalii despre modul în care ar fi ucis-o pe Luiza Melencu

Avocatul din oficiu al bărbatului în vârstă de 65 de ani a vorbit la Antena 3 despre moartea Luizei Melencu.  Claudiu Lasoschi a dat detalii despre ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor.

„El nu precizează culoarea părului Luizei, susţine că nu-şi aduce aminte. Nu e lămurită situaţia, dar el recunoaşte două omoruri, două fapte. El a declarat că nu a îngropat-o pe Luiza. Din ceea ce cunosc eu nu a fost îngropată. 

Ca modus operandi a procedat la fel, până la momentul la care cele două victime au decedat. Nu susţine că ar fi incinerat şi trupul Luizei. El susţine că a luat-o, a precizat de unde, a luat-o, s-a dus cu ea către destinaţia ei, a oprit, apoi a plecat spre domiciliul lui. Conform declaraţiei lui, susţine că fata ar fi fost de acord să îl însoţească. Acasă a lovit-o, a căzut, şi ar fi decedat. Susţine că a făcut două victime, atât”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă. 

Dincă ar fi crezut că fetele sunt prostituate

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor în timpul audierilor că a fost convins că cele două adolescente, Luiza şi Alexandra, erau prostituate şi că le-a oferit bani în schimbul serviciilor sexuale. Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul în vârstă de 66 de ani arestat pentru crimă ura femeile în general, însă în special pe cele care-şi vindeau trupul.

Aşa ar fi crezut şi despre Luiza, dar şi despre Alexandra, atunci când le-a luat la ocazie cu maşina personală. Dincă le-ar fi spus ambelor fete că vrea să întreţină relaţii intime cu ele. Suspectul a declarat la audieri că ambelor le-a oferit bani. „Au zis că-s fete cuminţi, dar am fost sigur că nu e aşa”, le-ar fi spus Dincă anchetatorilor.

Despre Luiza, criminalul a povestit că, atunci când a luat-o la ocazie, era foarte vorbăreaţă. În mintea lui bolnavă, a interpretat tot ce i-a spus fata aşa cum a dorit. „Zicea că a vrut sa scoată bani de la bancomat, că-i trimisese maică-sa. Când a zis că n-a reuşit să scoată banii, am ştiut că făcea aluzie să-i dau eu. Şi i-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea ca nu vrea”, a mai declarat Dincă.

Citește și:

Crimele din Caracal: Luiza a fost violată timp de trei luni, iar trupul aruncat în Dunăre sau Olt

Mărturiile halucinante ale lui Dincă cu privire la Luiza: «I-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea că nu vrea»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net