Răpită de fostul soţ ca să-i lase casa la partaj?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De trei săptămâni, o tânără din comuna Taşca, Piatra Neamţ, este de negăsit. Familia ei crede că fata este ţinută sechestrată de fostul soţ cu care se află în proces de partaj şi care vrea să păstreze casa construită împreună.

Ramona Georgiana Ţuţuianu (24 de ani) a fost văzută ultima dată în seara zilei de 22 ianuarie, atunci când patronul pensiunii la care lucra a dus-o cu maşina până aproape de casă.

„Am lăsat-o la puntea de lângă casa ei, iar în 5, maxim 7 minute ar fi trebuit să ajungă. Pe la 17.40 a vorbit cu mama ei la telefon şi i-a spus să-i pregătească mâncarea", spune Viorel Munteanu, şeful fetei dispărute.

Mama Ramonei a devenit suspicioasă după ce a văzut că fiica ei nu mai răspunde la telefon şi a sunat-o în zadar de mai multe ori, la fel ca şi patronul fetei. În jurul orei 2.00 dimineaţă telefonul era deja închis, iar familia a anunţat dispariţia la poliţie.

„Cred că e vorba de cineva care a ştiut exact unde stă şi îi ştia programul de la serviciu. De la punte până acasă sunt doar 200 de metri, deci pe străduţa asta s-a întâmplat ceva", spune Magdalena Pruteanu, mama fetei.

Ramona are un copil de 6 ani şi este în proces de divorţ, iar bănuielile familiei îl vizează pe fostul soţ, mai ales că apăruseră tensiuni în perspectiva unui proces de partaj al bunurilor comune, printre care o casă construită de cei doi tineri.

„Eu cred că el este. Partajul ăsta l-a deranjat pe Costel foarte mult. El a întrebat-o dacă a băgat partajul şi ea i-a zis că nu încă, dar o să-l bage după ce iese hotărârea de divorţ. El i-ar fi oferit 10.000 de lei şi fata n-a fost de acord", mai spune mama Ramonei. Femeia s-a dus în seara următoare dispariţiei fetei acasă la ginere pentru a verifica dacă fiica sa nu e acolo. „Mă gândeam dacă cumva el o ţine pe-acolo. M-am uitat în două camere, nu era, dar nici maşina nu era în faţa casei", mai spune femeia. Cunoscuţii exclud varianta ca fata să fi plecat singură undeva fără să anunţe.

«Nu avea anturaj suspect, nu cred să fi dispărut cu cineva străin»Viorel Munteanu, şeful Ramonei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net