Rareș Demian, preşedintele ”Valea Dacilor” a fost găsit mort, duminică dimineaţa (1 decembrie), având un tricolor în jurul gâtului. Rareş Damian avea 33 de ani și era un militant al păstrării tradițiilor moștenite de la daci. El s-a implicat în organizarea festivalului de reconstituire istorică „Frăţia Lupilor”, de la Costeşti, ajuns la a treia ediţie.


Gest cutremurător al unui tânăr cunoscut pentru acţiunile de promovare a evenimentelor dedicate istoriei României.

Rareş Damian (33 de ani), preşedintele organizaţiei „Valea dacilor”, a fost găsit mort duminică dimineaţă (1 decembrie), scrie adevarul.ro.

Rareș Demian, preşedintele de la Valea Dacilor, s-a spânzurat

Potrivit informaţiilor provenite de la apropiaţii săi, tânărul din Orăştioara de Sus, satul de la poalele Sarmizegetusei Regia, s-ar fi spânzurat cu un tricolor. Nu se cunosc motivele pentru care tânărul şi-a luat viaţa.

”Au loc cercetări cu privire la circumstanţele în care a survenit decesul bărbatului de 33 de ani. Din primele verificări, trupul acestuia nu prezenta urme de violenţă, neexistând suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale”, a informat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, citat de adevarul.ro.

Rareș Demian s-a spânzurat cu un tricolor

Rareş Demian s-a implicat în organizarea festivalului de reconstituire istorică „Frăţia Lupilor”, de la Costeşti, ajuns la a treia ediţie.

festivalul_lupilor-iulie_2019.jpg

festivalul_lupilor-iulie_2019
Rareş Demian s-a implicat în organizarea festivalului de reconstituire istorică „Frăţia Lupilor”, de la Costeşti
FOTO: Facebook

”Dimineaţă am vrut să te sun pentru că nu vorbisem de vreo trei luni şi m-am luat cu diverse ca de obicei. Ceva mă făcea să mă gândesc la ţine. Acum am înţeles de ce. Te-am simţit frate! Drum lin, Rareş şi... ne vom întâlni curând!”, a transmis un apropiat pe pagina sa de Facebook.

”Astăzi dimineaţă, unul dintre cei mai fideli prieteni ai noştri, RAREŞ DEMIAN, preşedintele Asociaţiei culturale Valea Dacilor, şi unul din iniţiatorii Frăţiei Lupilor, a plecat la Zalmoxis. Avea 33 de ani. Alte cuvinte sunt de prisos. Quidam feri sunt et ad mortem paratissimi”, au transmis Amicii Salvamont Adler Ferdinand.

”Nimic nu va mai fi ca ieri. Au rămas doar regrete, lacrimi, întrebări fără răspuns şi un gol uriaş. Valea Dacilor a rămas orfană şi plânge fără tine, Rareş. Fie să găseşti, acolo sus, ce căutai şi nu găseai, aici, pe Pământ”, a scris Vladimir Brilinsky. (Sursa: adevarul.ro)

Citește și:

În câte scandaluri a fost implicat Bogdan Drăghici, președintele asociației T.A.T.A

Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A., acuzat că și-a violat fiica vitregă

Loading...