Rasistul din Galaţi muşcă ţigani şi îi înjunghie. “Râde şi spune că nu regretă”

Ultima actualizare:

    Marian Ivanov, vânătorul de romi, a primit 17 ani de puşcărieFoto: "Adevărul"
Marian Ivanov, vânătorul de romi, a primit 17 ani de puşcărieFoto: "Adevărul"

I se spune “Marian Nebunul” şi îi urăşte pe romi. Gălăţeanul Marian Ivanov (43 de ani) a fost condamnat la ani grei de temniţă pentru omor. În februarie, el a intrat peste un rom care dormea într-o colibă de pe malul bălţii Cătuşa, i-a dat cu toporul în cap şi apoi l-a înjunghiat de mai multe ori.

Tribunalul Galaţi l-a condamnat recent pe Marian Ivanov, un gălăţean extrem de violent, cunoscut pentru rasismul de care dă dovadă, la 17 ani de închisoare, dar hotărârea nu este definitivă. Pe 26 februarie 2016, individul a intrat cu un topor în coliba de pe malul bălţii Cătuşa aparţinând unui bărbat de etnie romă, Marian Onilă (53 de ani), şi l-a lovit cu sălbăticie. Victima a murit după câteva zile. Trebuie spus că autorităţile erau la current cu comportamentul agresiv al lui Marian Ivanov, dar n-au reacţionat la timp. Individul a fost lăsat în libertate de judecători, deşi în 2014 fusese acuzat de tentativă la omor deosebit de grav, primind doar o pedeapsă cu suspendare, cu toate că înjunghiase un om de 17 ori.

"M-a tăiat degeaba"

Bărbatul înjunghiat acum doi ani e Vasile Şerban, cumnatul lui Onilă, cel ucis pe malul bălţii. „E rasist şi a spus că unde prinde un ţigan îl omoară”, spune, indignat, Vasile Şerban. “Pe mine m-a tăiat acum doi ani degeaba, că mă urăşte, că e rasist, iar acum a intrat noaptea peste cumnatul meu şi l-a măcelărit. De ce nu l-au închis de prima oară? În plus, ne muşcă, mi-a muşcat fetiţa, m-a muşcat pe mine de ureche, pe mama... Când l-au adus cu poliţia la casa cumnatului meu, râdea şi spunea că are acum o satisfacţie mai mare, că nu regretă”, adaugă Şerban.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net