Ce frumos! Trei frați au găsit un portofel plin cu bani, dar nu l-au păstrat, ci l-au predat polițiștilor. Pentru fapta lor au primit o răsplată frumoasă. Bravo!

Poliţiştii din Vrancea au mers cu cadouri la trei fraţi, pentru a-i răsplăti după ce aceștia au predat un portofel plin cu bani, scrie adevarul.ro.

Trei fraţi care au predat un portofel plin cu bani

Poliţiştii vrânceni au mers miercuri, 4 martie, în comuna Milcovul, la domiciliul băieţelului de 11 ani, care în data de 13 februarie, împreună cu cei doi fraţi ai săi mai mici, au găsit un portofel ce conţinea suma de 2.000 de lei.

La data de 13 februarie a.c., un băiat în vârstă de 11 ani, elev în clasa a V-a a Școlii Gimnaziale Milcovul, în timp ce se deplasa către școală împreună cu fratele și sora sa, a observat pe partea carosabilă un portofel ce conținea suma de 2000 de lei și acte de identitate. Imediat acesta l-a luat și fără să stea pe gânduri l-a înmânat directorului școlii din comuna Milcovul, care l-a predat polițiștilor din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat proprietarul în persoana unui bărbat din municipiul Galați, și împreună cu minorul i-au înmânat acestuia portofelul.

frati-vrancea-recompensa-daruri.jpg

frati-vrancea-recompensa-daruri
Cei trei fraţi au primit diplome, dulciuri, hăinuţe, jucării şi rechizite
FOTO: adevarul.ro

Răsplată frumoasă pentru trei fraţi

”Dacă la vizita anterioară eroul principal a fost băieţelul de 11 ani, de această dată cei mai răsfăţaţi au fost sora acestuia în vârstă de 8 ani şi fratele în vârstă de 9 ani, cărora le-am îndeplinit câteva mici dorinţe expuse timid, la prima noastră întâlnire. Ajunşi în curtea casei unde aceştia locuiesc, încă de la primii paşi am fost întâmpinaţi de ochii curioşi ai copiilor, de veselia lor, dar şi de emoţia aşteptării. Mânuţele, până atunci ţinute cuminţi în căuşul palmelor bătătorite de muncă ale tatălui, s-au eliberat dintr-o dată întinzându-se nerăbdătoare spre pungile şi cutiile special ambalate pentru ei. Aşa cum și-au dorit cei trei fraţi au primit diplome, dulciuri, hăinuţe, jucării şi rechizite, mulţumirile lor sincere devenind mulţumirile noastre adresate lor, pentru că ne-am întors cu satisfacţii sufleteşti pe care cuvintele nu le pot exprima îndeajuns de bine", au transmis poliţiştii într-un comunicat de presă.

Citește și:

Un băiat a găsit un portofel plin cu bani şi l-a predat Poliţiei

Cadouri de Crăciun pentru 9.000 de copii nevoiaşi din țară

Loading...