Răspunsul incredibil al ministrului Florin Iordache când este întrebat de demisie

Ultima actualizare:

    Ministrul Florin Iordache ia în calcul demisia abia după șase zile de protestefoto: arhiva Adevărul
Ministrul Florin Iordache ia în calcul demisia abia după șase zile de protestefoto: arhiva Adevărul

Anunțul Avocatului Poporului că va contesta la Curtea Constituțională ordonanta de urgență dată de Guvernul Grindeanu pentru modificarea Codurilor Penale n-a reușit să-l impresioneze pe ministrul Justiției Florin Iordache.

Ministrul Justiției Florin Iordache a afirmat vineri, 3 februarie, că este "foarte bine" că Avocatul Poporului a sesizat la Curtea Constituțională OUG 13/2017 care modifică legislația penală și că va respecta decizia CCR.

Întrebat de jurnaliști dacă își va da demisia în cazul în care ordonanța promovată de el va fi considerată neconstituțională, ministrul Iordache a dat un răspuns care a provocat rumoare. ”Haideți să nu fim pesimiști”, i-a îndemnat el pe jurnaliști și a plecat.

Proiectele privind grațierea și modificarea Codurilor Penale propuse de ministrul Iordache și acceptate de Guvern au revoltat atât profesioniștii din domeniu, cât și oamenii obișnuiți, care au ieșit în număr mare în stradă pentru a protesta. Nimic nu pare să-i convingă însă pe guvernanți să retragă ordonanța dată marți seară, într-o ședință secretă a Guvernului.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net