Clanul Duduienilor: ”Răzbunarea va fi mare și cruntă”. Avocatul lor, Cristian Caracoti, face lumină

Ultima actualizare:

    Avocatul Cristian Caracoti spune că nimeni nu dorește răzbunarea morții lui Emi Pian
Avocatul Cristian Caracoti spune că nimeni nu dorește răzbunarea morții lui Emi Pian

”Răzbunarea va fi mare și cruntă”. Asta amenință de câteva zile membrii grupării Duduienilor. Unii vobesc chiar despre alianțe făcute între clanurile interlope. Pentru a liniști apele, avocatul familiei lui Emi Pian a decis să vorbească pe marginea acestui subiect.

Este alarmă în Capitală! Polițiștii și jandarmii au fost scoși pe străzi după crima cu sânge rece comisă în cartierul Giulești, din sectorul 6.

Ba chiar, au fost anunțați că nu-și mai pot lua concediu.

„Sunt vizate toate sectoarele Capitalei, zone strategice, iar filtrele vor fi schimbate, în funcție de necesități și de informațiile pe care le avem”, a declarat Ciprian Romanescu, de la Poliția Capitalei.

În noaptea de 3 spre 4 august, Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost hăcuit în urma unui scandal izbucnit la o pardită de barbut, iar de atunci amenințările au început să curgă. Ținta este Ciprian Napy, din clanul Rinu, cel care l-a omorât.

”Răzbunarea va fi mare și cruntă”. Avocatul clanului Duduienilor rupe tăcerea

Pentru a liniști apele, avocatul familiei lui Emi Pian, Cristian Caracoti, a decis să vorbească pe marginea acestui subiect.

„Toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori, nu au fost formulate acuzaţii, nici un membru nu e suspect sau inculpat. Nu va exista răzbunare, nu va fi război. În urmă cu trei ani fratele lui, Elvis Pian, a fost tăiat în zona gâtului și timp de trei ani nimeni nu a căutat răzbunare şi război. Vă solicit să încetaţi cu informaţiile eronate şi să lăsaţi membrii familiei în pace. Nu va exista nicio intenţie de răzbunare din partea nimănui din familie”, a spus apărătorul Duduienilor.

Totodată, acesta a ținut să precizeze că Emi nu a murit din cauza unui atac de cord, așa cum s-a vehicuat.

„Cauza decesului lui Mototolea Florin nu este atacul de cord, nu are legătură cu consumul de droguri. A fost secţionată artera femurală a piciorului drept. De asemenea, am auzit zvonuri că fraţii ar fi plecaţi din ţară şi s-ar întoarce pentru a se răzbuna, este total eronat, fraţii erau în ţară în momentul tragediei, nu au căutat şi nu caută să se răzbune”, a mai declarat avocatul Caracoti, la România TV.

Ludovic Orban, despre lupta împotriva clanurilor de interlopi: „Fără milă!”

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, 6 august, la Petroşani, că împotriva clanurilor de interlopi care încalcă legile trebuie dusă o bătălie continuă şi „fără milă”.

Acesta a spus că orice activitate cu caracter infracţional trebuie sancţionată de către oamenii legii.

„O bătălie constantă contra acestor clanuri care încalcă legile. Eu am transmis foarte clar mesajul meu: <<Fără milă!>> Orice ilegalitate, orice activitate cu caracter infracţional trebuie sancţionate de către oamenii legii”, a precizat Ludovic Orban.

El a arătat că acolo unde se constată că un şef de Poliţie nu-şi face treaba, acesta trebuie schimbat din funcţie.

„Dacă este necesar, trebuie suplimentate efectivele, dacă un şef de Poliţie sau un şef de post sau un şef de secţie nu-şi face treaba şi în secţia lui este evident că funcţionează astfel de activităţi ilegale, trebuie schimbat fără niciun fel de ezitare şi luate măsuri severe pentru combaterea acestor clanuri”, a adăugat premierul, potrivit Agerpres.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/cine-este-ciprian-napy-cel-care-l-omorat-pe-emi-pian-i-bagat-cutitul-gat-plamani-si-i

https://www.click.ro/news/national/puscaria-l-ar-fi-salvat-de-la-moarte-pe-emi-pian-interlopul-ar-fi-trebuit-sa-fie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net