Răzvan Murgeanu, reținut pentru o șpagă de 30.000 de euro

Ultima actualizare:

    Răzvan Murgeanu a fost arestat preventiv la 16 martie (captură:românia tv)
Răzvan Murgeanu a fost arestat preventiv la 16 martie (captură:românia tv)

Fostul viceprimar al Capitalei, Răzvan Murgeanu, a ajuns după gratii. Ieri după-amiază a fost adus cu mandat la DNA, iar după zece ore de audieri a ieșit din sediu încătușat.

Acesta a dat explicații în fața procurorilor până la ora 1.00, după care a aflat că a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Și-a petrecut noaptea în Arestul Poliției Capitalei, iar astăzi va va fi prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unor surse judiciare, Răzvan Murgeanu este în atenţia anchetatorilor DNA într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie. 

Conform procurorilor, acesta s-ar fi implicat pentru ca o firmă să primească lucrările de reabilitare pentru 85 de blocuri din sectorul 5.

În schimbul traficului de influență făcut pe lângă un director din Primăria sectorului 5, acesta ar fi cerut și primit 30.000 de euro șpagă.

Acesta le-a spus jurnaliștilor că nu se aștepta să fie reținut și că este acuzat în dosarele Romprest și ACM4.

Răzvan Murgeanu a fost, din iunie 2013 până în octombrie 2014, consilier de stat la Administraţia Prezidenţială în mandatul lui Traian Băsescu.

Anterior, acesta a fost viceprimar al Capitalei din partea PDL şi secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în perioada în care instituţia era condusă de Elena Udrea.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net