Reacția acidă a lui Klaus Iohannis, după accidentul cumplit din Ialomița: «Nepăsarea criminală a PSD costă vieţi de români»

Ultima actualizare:

    Klaus IohannisFoto: Arhivă Click
Klaus IohannisFoto: Arhivă Click

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă, 5 octombrie, un mesaj prin care prezenta condoleanţe familiilor victimelor accidentului rutier grav, soldat cu 10 morți, care a avut loc în judeţul Ialomiţa, acesta atacând actuala formulă de guvernare, afirmând că „nepăsarea criminală a PSD costă vieţi de români”.

„Azi dimineaţă, la şase şi ceva, am primit un mesaj cutremurător – între Urziceni şi Slobozia a avut loc un accident rutier groaznic, cu zece morţi şi aproape zece răniţi grav. M-a întristat foarte mult. Condoleanţe! Îmi pare foarte rău. Ce să înţelegem de aici? Să înţelegem că lipsa de infrastructură ucide, precum şi corupţia ucide. Această nepăsare criminală a PSD costă vieţi de români”, a declarat Iohannis, la Iaşi, potrivit Agerpres.

„Ideea cu autostrada nu este doar o ambiţie politică, nu este în niciun caz un moft. Acum, în secolul 21, secolul mobilităţii, avem nevoie de infrastructură ca de aer, fiindcă altfel pur şi simplu vom rămâne în urmă, cum în urmă, trebuie să recunoaştem, a rămas România fiindcă am avut, din nefericire, atâţia bani la conducere PSD-ul.

PSD este principalul motiv al rămânerii în urmă a României. Fără PSD, România ar fi fost mult mai departe. Fără PSD, Romania ar fi fost în rând, cum se spune, cu celelalte naţiuni europene. Acest decalaj trebuie depăşit, acest decalaj trebuie depăşit cu un guvern responsabil, cu un guvern liberal”, a mai spus Iohannis, prezent la Adunarea regională a organizaţiilor PNL din Regiunea Nord-Est.

Reacția PSD nu a întârziat să apară 

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, afirmă că preşedintele Klaus Iohannis nu este adaptat la ce se întâmplă în ţară, că a blocat în ultimul an orice, iar tot ce a putut să facă în urma tragediei din Ialomiţa a fost să atace Partidul Social Democrat. „Avem un preşedinte care a blocat în ultimul an orice, aşa că acum spune ce nu a făcut, că nu poate spune ce a făcut. Cred că e o zi de campanie în care e nervos că a făcut drumul până în Moldova. Eu nu l-am văzut de multe ori la Iaşi sau în vreun spital, dar ştiu că vinerea blochează traficul cu coloana de maşini pentru a merge acasă. Avem un preşedinte care nu e adaptat la ce se întâmplă în ţară. A mers în America şi a venit cu o şapcă. Astăzi am avut o tragedie naţională, iar tot ce a putut preşedintele României a fost să atace PSD”, a scris Steriu, tot sâmbătă, pe rețelele de socializare. 

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net