Reacția DJ-ului care a pus manele la Electric Castle, după ce organizatorii l-au interzis

Ultima actualizare:

    Tommy Cash este cunoscut pentru extravaganțele sale Foto Instagram
Tommy Cash este cunoscut pentru extravaganțele sale Foto Instagram

S-au creat mai multe controverse în jurul festivalului de muzică Electric Castle, după ce unul dintre DJ-ii invitați să antreneze atmosfera a decis să mixeze, odată cu playlistul său, și o manea autohtonă, interpretată de Adi Minune.

Gluma DJ-ului a venit la scurt timp după ce la alt festival de muzică electronică și nu numai, Neversea, suedezul Salvatore Gonacci a decis să-i surprindă pe participanți cu aceeași manea, intitulată „Așa sunt zilele mele”.

Tommy Cash a pus manele la festivalul Electric Castle

Dacă organizatorii de la Neversea nu au luat măsuri împotriva comportamentului DJ-ului Gonacci, deși a existat un val de nemulțumire și acolo din partea celor care au cumpărat bilete la festival, se pare că cei de la Electric Castle nu au fost la fel de îngăduitori. „Mulțumim Tommy Cash! Pentru ultima ta prestație la Electric Castle”, a fost anunțul publicat pe pagina oficială de Facebook Electric Castle.

Reacția lui Tommy Cash, după ce organizatorii festivalului i-au interzis participarea pe viitor

După ce a fost interzis la Electric Castle pentru că a mixat o manea, Tommy Cash, DJ-ul originar din Estonia, a declarat că melodia i s-a părut una „amuzantă din trecut”. Artistul i-a criticat pe organizatorii festivalului despre care susține îi înjosesc pe oameni pentru gusturile lor muzicale.

DJ-ul a explicat într-un interviu pentru Vice de ce a mixat maneaua lui Adi Minune la festivalul Electric Castle. „Am primit acestă piesă de la un prieten. Mi s-a părut ca orice altă «melodie amuzantă din trecut». Toate țările, mai ales Europa de Est, au muzica lor pop proastă din anii 90. Eu vin dintr-o astfel de țară și asta chiar înseamnă ceva pentru mine”, a spus acesta.

Artistul estonian consideră că este „înjositori, oribil și șocant” că „există oameni care cred că un stil de muzică e destinat săracilor și needucaților”.

Mai mult, i-a criticat pe organizatorii festivalului Electric Castle care i-au interzis că mai participe la eveniment după ce a inclus o manea în playlist, conform sursei citate.

„Nu voi mai cânta niciodată la Electric Castle, până când promoterii nu se vor autoeduca să fie buni cu persoanele mai puțin norocoase și nu se vor opri din a înjosi oamenii pentru gustul lor muzical sau backgroundul cultural”, a adăugata acesta.

Se pare că Tommy Cash ar fi proiectat și imagini porno în timpul concertului, însă s-a vorbit mai mult despre controversele create de maneaua lui Adrian Minune. Comentariile de pe pagina de Facebook a festivalului sunt împărțite însă, unii participanți gustând gluma și bucurându-se de moment.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net