Reacția lui Ion Besoiu la vestea morții lui Marin Moraru: «Dumnezeu ne lasă tot mai săraci»

Ultima actualizare:

    Ion Besoiu avea 85 de anifoto: arhiva personală
Ion Besoiu avea 85 de anifoto: arhiva personală

Marin Moraru a murit duminică, 21 august, la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde era internat din 10 august. Marele actor avea 79 de ani, se lupta cu o suferință necruțătoare, iar decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator.

Colegii de breaslă au reacționat imediat la tragica veste. Printre primii s-a numărat și Ion Besoiu (85 de ani). "Dumnezeu ne lasă tot mai săraci. A mai dispărut un mare artist, un mare actor, un prieten, un camarad, un om cu un suflet foarte larg. Dumnezeu să-l ierte!", a spus Ion Besoiu, citat de Agerpres.

Și Alexandru Arșinel a deplâns moartea celui pe care-l numea Marinuș

Alexandru Arșinel a deplâns moartea lui Marinuș Moraru
Alexandru Arșinel a deplâns moartea lui Marinuș Moraru

"Mor în ultimul timp mari personalități artistice ale țării. Au murit de curând Adrian Enescu, un mare compozitor, maestrul Beligan, mi-a murit și un coleg de promoție de la Târgu-Mureș, Mihai Gingulescu (...) Și iată că a dispărut și Marinuș, un actor excepțional, de o discreție și de o delicatețe extraordinare. Forma un cuplu cu soția lui de invidiat și de respectat, oameni care și-au dedicat toată viața artei și teatrului. Mă refer mai ales Marinuș, care niciodată n-a încercat să iasă în față, fiind unul dintre cei mai mari actori ai noștri. Regret din tot sufletul dispariția lui", a spus Alexandru Arșinel pentru Agerpres.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net