Reacția lui Marcel Ciolacu, după apariția imaginilor compromițătoare: "Orban şi ai săi folosesc Poliţia Română în scopuri politice!"

Ultima actualizare:

    Ciolacu susține că în Buxău nu se aplică restricțiile anti-CovidFoto: news.ro
Ciolacu susține că în Buxău nu se aplică restricțiile anti-CovidFoto: news.ro

Marcel Ciolacu a reacționat după ce au apărut în spațiul public imagini cu acesta luând masa cu alte 9 persoane, într-un restaurant din județul Buzău. El a menționat că județul se află în scenariul verde.

Liderul PSD a mai spus că va plăti amenda şi că nu este obligatorie purtarea măştii în interior. El susține că a luat masa alături de familie, iar la un moment dat au venit mai mulţi colegi la masă.

„Ştiu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar şi pentru câteva minute”, a spus Ciolacu, potrivit news.ro. Preşedintele social-democraţilor a afirmat că Orban şi PNL folosesc Poliţia Română în scopuri politice şi subliniază că nu a văzut nicio conferinţă de presă a poliţiei „atunci când Orban şi miniştrii săi beau şi chefuiau la guvern în timp ce românii erau închişi în case”.

"Județul Buzău este în scenariul verde" 

„Orban şi ai săi folosesc Poliţia Română în scopuri politice. Este o ruşine! Asta arată cât de disperaţi sunt şi cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferinţă de presă a Poliţiei atunci când Orban şi miniştrii săi beau şi chefuiau la guvern în timp ce românii erau închişi în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii şi reuniuni politice cu sute de persoane. În fapt, lucrurile stau aşa: judeţul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măştii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulţi colegi la masă cu noi. Ştiu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar şi pentru câteva minute. De aceea, am transmis astăzi dimineaţă poliţiei toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toţi”, a scris Marcel Ciolacu duminică pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net